Delfi poole pöördus tähelepanelik lugeja, kes märkas, et ostetud Taffeli krõpsupakis on märgatavalt vähem krõpse, kui ta oleks oodanud.

„Tundub, et siiski jõuab ka poeriiulitele praaki müüki ning 210g krõpsupakist sai 110g," sõnas lugeja, kes kaalus toote kodus köögikaaluga üle. Oluline on mainida ka seda, et kaalutud 110 grammi hulgas on ka toote pakend.

„Vist tuleb pakke üle hakata poes kaaluma, et kodus üllatuse osaliseks ei saaks, sest pakki lahti tehes oli see praktiliselt tühi," oli lugeja nördinud.

Uurisime Taffeli toodete maaletoojalt Orkla Eestilt, kuidas selline asi juhtuda sai.

Vastab Taffeli toodete maaletooja Orkla Eesti kvaliteedijuht Evelin Kalda:

„Taffeli hapukoore- ja sibulamaitseliste kartulikrõpsude pakk on osutunud tõenäoliselt tootmise apsaka tõttu alakaaluliseks," tõdes Kalda.

Kalda sõnul ei ole ükski tarbija nende poole selle toote alakaalu osas varem pöördunud, seega on kõigi eelduste kohaselt tegu üksikjuhtumiga.

„Kui tarbija leiab kauplusest alakaalulise toote, siis soovitame koheselt ühendust võtta tootja või maaletoojaga uue toote saamiseks. Küsime sellisel puhul ka toote "parim enne" kuupäeva, et välja selgitada tootepartii ja otsida üles võimaliku kvaliteediprobleemi tekkepõhjused," ütles Kalda.

„Palume tarbija ees tootja nimel vabandust ja palume tal pöörduda meie kvaliteediosakonna poole!" lisas Kalda ja toonitas, et igasugune tagasiside toodete osas on oluline, mistõttu tuleks probleemi või küsimuse korral alati nende [antud juhul Orkla Eesti - toim.] poole pöörduda.