Tegemist on Citadele uue innovaatilise ja lisavõimalusi pakkuva Visa X smart kaardiga, millele saab lisavõimalusena kaasa soetada käepaela ja kleebise. Käepael annab võimaluse ostude eest tasuda ka siis kui ei ole kaasas ei mobiili ega pangakaarti.

Vivian Leetberg, Citadele panga tootejuht: " Uus kaart sisaldab endas palju võimalusi ja näeme sihtrühmana eeskätt noori ja uuendusmeelseid kasutajaid. Käepael on on paljude jaoks oodatud lahendus, sest see annab aktiivsetele inimestele vabaduse liikuda ja sportida ilma tülikate raha- või õlakottideta. Tõime kaardi turule just kevadel, kui inimesed hakkavad rohkem vabas õhus liikuma ja alati ei pruugi kaart kaasas olla, kui ootamatu ost maksmist vajab.“

X smart põhikaart väljastatakse kuni 30. aprillini 3 kuuks kuutasuta ning kui klient soovib juurde käepaela või kleebist, siis selle hooldustasu on 50 senti kuus. Uuel kaardil on lisaväärtusena kaasas ka pidevalt uuenev pakkumiste list koostööpartnerite juures.

Lisaks saab kaardiga sooritada piiramatul hulgal e-euromakseid Eestis ja mujal Euroopas ning võtta välja tasuta sularaha kuni 1000 EUR kuus üle maailma. Kontojäägilt makstakse 1% intressi aastas, igakuiste väljamaksetena.

Uue kaardiga on ühendatud X REWARDS punktiprogramm, kus saab vahetada kogunenud preemiapunktid pakkumiste vastu.

X smart kaarti saab tellida veebilehel xkaart.ee või Citadele pangakontoris Tallinnas Narva mnt 63/1. Kõik soovijad saavad kaardi vormistada siin: https://www.citadele.ee/ee/erakliendile/taotlus/