Praegu koostab Teedeprojekt OÜ kommunaalameti tellimusel Nõmme keskuse ristmiku ümberehitamise dokumentatsiooni, kuid rekonstrueerimine on plaanitud aastateks 2021 ja 2022.

Abilinnapea Aivar Riisalu ütles Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni arupärimisele vastates, et põhiprojekti koostamise eesmärk on ehitada Nõmme keskuse tänavaruum ümber nüüdisaegseks ja inimkesksemaks, nii et jalakäijatel, jalgratturitel ja ühistranspordil oleks mugavam liikuda.

Lisaks ristmiku ümberehitusele on teetööd plaanis ka Turu platsi tänava, Pärnu maantee raudtee ja vana-Mustamäe tänava vahelises lõigus ning Idakaare, Pärnu maantee ja Kuiva tänava vahelises lõigus.

Ümberehituse käigus suurendatakse Nõmme turu parkla sissesõiduteed 5,5 meetrilt 9,5 meetrile, et kõrvuti mahuks manöövrit tegema kolm sõidukit. Lisaks tuleb Turu platsi tänavale uus bussipeatus.

Pärnu maantee 326 esisele alale tuleb uue lahendusega keskväljak koos purskkaevuga ning et rõhutada Nõmme kui aedlinna staatust, valitakse väljaku haljastamiseks liigid, mida leidub ka tüüpilistes koduaedades.

Muudatusi on oodata ka parkimises: nimelt muudetakse Vana-Mustamäe tänaval ühepoolne parkimine kahepoolseks ning Jaama 1 esisele alale rajatakse 30-kohaline jalgrataste parkimisala.

Pärnu maantee lõigul raudtee ülesõidust kuni Jaama tänavani võimaldatakse teha lõunapoolsetele kinnistutele vasakpöördeid. Pärnu maanteel laiendatakse aga ristmikule suunduvat parempoolset sõidurada.

Idakaare ja Nikolai von Glehni tänavate vahele Pärnu maanteele lisatakse ülekäigurada, Idakaare lõunapoolsesse serva rajatakse Idakaare 2a ja 4 ulatuses kõnnitee ning ka Vana-Pärnu maanteee 3 juurde rajatakse puuduv kõnniteelõik. Nõmme turu ja Suusa tänava parkla sissesõidutee Ehitajate teelt ehitatakse ümber tõstetud ristmikuks.

Tallinn plaanib alustada töid 2021. aasta talvel ning liiklusele peaks ristmik taasavatama sama aasta sügisel, haljastus- ja viimistlustööd jõuavad lõpule 2022. aastal.