"OKorvis saab ülevaate toidukorvide maksumusest Eesti suurtemates e-toidupoodides. OKorv töötab selle nimel, et andmed oleks alati õiged. OKorvis kuvatav info on informatiivne," teatab lehekülg.

Valikus on neli ostukorvi erinevatele sihtgruppidele: "Kogu pere korv", "Fit korv", "Tudengi korv" ja "Taimetoidu korv". Kõikide puhul on toodud välja nelja e-toidupoe hinnad, võrrelda saab Maxima (Barbora), Prisma, Coopi ja Selveri hindasid.

Küsimusele, kes ettevõtmise taga on ja kes andmeid kontrollib, OKorvi tiimilt vastust ei tulnud.

"Viimastel aastatel on toimunud kiire areng e-toidupoodide valdkonnas. Usume, et e-toidupoodide puhul võiks tähtsaim faktor ostu sooritamisel olla hind ja väiksema mõjuga faktorid poe füüsiline asukoht ja poeketi maine. Seetõttu oleks tarbijatele väga kasulik omada ülevaadet e-toidupoodide hinnatasemetest," kinnitas OKorvi meeskond.

Veebirakendus uuendab andmeid kord päevas automaatselt ning teostab automaatselt ka andmete kvaliteedikontrolli.

"Ostukorvid on kokku pandud vastavalt meie esialgsetele mõtetele. Kuid kuna leht on mõeldud tarbijatele, siis oleme avatud kõikidele ettepanekutele nii ostukorvide sisu kui ka lehe teiste funktsionaalsuste osas. Leht on tasuta kasutamiseks ja loodud heategevuslikul eesmärgil ning ootame meeleldi tarbijate tagasisidet info@okorv.ee," kinnitasid OKorvi eestvedajad.