"Ülemiste keskuse laiendamine on olnud põnev väljakutse ja rõõmuga teatame, et kõik läks plaanipäraselt ning avame klientidele uksed," ütleb Guido Pärnits, Ülemiste keskuse direktor ettevõtte pressiteate vahendusel.

Keskuse üks suurimaid täiendusi on kuue kinosaaliga Apollo Kino, mis on ettevõtte teatel Baltikumi modernseim kinokompleks.

"Apollo Kino Ülemiste on meie üheksas kino Eestis, üllatades kinokülastajaid uhiuue kinotoolide kontseptsiooni, kvaliteetse kinorestorani ja muuhulgas ka üritusteks ning etendusteks sobiliku esindussaali Apollo Teatriga," sõnab Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm. "Eesti esimesed paarisdiivanid pakuvad kodudiivanist veelgi mugavamat kinoelamust."

Ühtlasi ühineb keskusega O'Learys meelelahutuskeskus, mis avab ka bowlingu ala; Trampolino batuudikeskus lastele; Vapiano restoran; Pet City nii lemmikloomapoe, kliiniku, grooming teenuse kui ka lemmikloomahotelliga ning mitmed teised brändid. Laiendusega suurenes ka LPP Estonia ning Sportlandi müügipind. Viimasest sai seega Baltikumi suurim spordipood. Rimi taasavab samuti oma uusima hüpermarketi formaadi. Hiljem lisanduvad veel uhiuus spordikeskus ning mitmed teised poed.

Ülemiste keskuse kolmanda laienduse arhitektideks olid AMB International Norrast ning Eesti ettevõte Novarc Group AS. Sisekujunduse autoriteks olid Priit Põldme ja Reet Sepp Joonprojektist. Laiendustööd lisasid keskusele 13,000 ruutmeetrit pinda, millest suurima osa võtab enda alla toitlustus. Lisaks ehitati juurde 235-kohaline maa-alune parkla, et keskuse külastamine veelgi mugavamaks muuta.

Kokku läksid ehitustööd maksma 36 miljonit eurot, mille tulemusena avatakse Baltikumi suurim ostu- ja meelelahutuskeskus 125 000 ruutmeetril.