„Soovime anda ka Narva ja teistele Ida-Virumaa elanikele võimaluse sooritada oma igapäevaostud just neile sobival ajal ning seetõttu oleme otsustanud avada juba viienda hüpermarketi ööpäevaringselt,“ põhjendas otsust Prisma regioonijuht Viktoria Smirnova.

Prisma hüpermarketi ööpäevaringne avamine peaks Narva elanikele sobima hästi, kuna ühtegi teist 24h avatud kauplust linnas pole.

Smirnova sõnul on kahel korral Narva kauplus juba ajutiselt ööpäevaringselt avatud olnud leidub kliente, kes soovivadki oma oste hilistel õhtutundidel või varahommikul teha. „Eelmisel aastal enne jõule ja nüüd jaanipäeva eel oli Narva hüpermarket kolmel päeval ööpäevaringselt avatud ning saime meid külastanud klientidelt palju positiivset tagasisidet. Sammu julgustab tegema ka asjaolu, et Tallinnas on meil juba kolm ja Tartus üks ööpäevaringselt avatud kauplust ja kliendid on selle hästi omaks võtnud.“

Narvas asuv Prisma jääb esimest korda ööpäevaringselt avatuks teisipäeva, 25. juuni ööl vastu kolmapäeva.

Narva Prisma on viies hüpermarket, mille Prisma Soome eeskujul ööpäevaringselt avab. 2018. aasta märtsi alguses hakkas kliente ööpäevaringselt teenindama Sikupilli Prisma. Sama aasta juunis alustas 24/7 tööd Mustamäe ja septembris Lasnamäe Prisma. 2019. aasta aprillis avati ööpäevaringselt ka Tartus asuv Sõbra Prisma.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 800 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Esimene Prisma supermarket avatakse 2019. aasta suvel Tallinna vanalinnas. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese.