Keegi meist ei oota lennureisile minnes, et saaks maksta lennuki pardal söögi ja joogi eest üüratuid summasid, kirjutab Aviation24. Teinekord oleme aga sunnitud janu või tühja kõhu tõttu siiski lennukis üht-teist ostma.

Kõige suurem vahe tuli fromAtoB reisiplatvormi korraldatud uuringus välja karastusjookide vahel. Kõige kallimat hinda, lausa 10 eurot joogi kohta küsib Eurowings, samas kui TUIFly pardal saab joogi kätte 6 euroga.

Võileiva ostmiseks tuleb kõige vähem välja käia WizzAiri pardal, ainult 4 eurot, samas kui Norwegian ja EasyJet, kes on tuntud oma kalliste pardahindade poolest, küsivad sama toidupoolise eest vastavalt 6,5 ja 6 eurot.

Huvitav on jälgida veel lennukite pardal pakutavate õllede hinda, mis erinevad samuti suuresti. Saksa osavlennufirma Eurowings pardal on koguni kaks korda vähem kui Air Baltic.

Üllatavad on ka vee eest küsitavad hinnad, kuigi need on toodud välja liitri kohta. Küll aga näiteks pakuvad Nordica, LOT, SAS ja Lufthansa oma pardal nii vett, kui kohvi ja teed tasuta.

Võrdle hindu erinevate lennufirmade lendude pardal allolevas tabelis!

Allikas: Aviation24.be, Nordica.ee