Ostu-müügi leping kirjutati alla reedel, 5. juulil Hamburgis Oiltanking GmbH peakontoris .

„Oiltanking hindab ja optimeerib pidevalt oma ülemaailmset terminalidevõrku, " ütles pärast lepingu allkirjastamist Karl Henrik Dahl, Oiltanking GmbH, Director West of Suez. „Oleme rahul, et saame terminali üle anda kütuse jaemüügi kohalikule turuliidrile."

„Olerex turustab enam kui veerandi Eestis tarbitavast mootorikütusest," ütles Olerexi nõukogu esimees Antti Moppel. „See kaubamaht ja Oiltankingu terminal juurdepääsuga nii merelt kui raudteelt on täiuslik kombinatsioon, mis vähendab meie kütusekäitlemise ja -turustuse kulusid. Efektiivsem kütuste käitlemine aitab meil hoida kütuste hindu teenindusjaamades mõistlikul tasemel."

Oiltanking Tallinn terminal kogumahuga 78 550 m3 on Läänemere piirkonna üks kõige mitmekülgsemaid ja tehniliselt kaasaegsemaid terminale, mis võimaldab kütuste ja kemikaalide laadimist tsisternveokitesse ja konteineritesse nii kohalikuks kui regionaalseks turustamiseks.

Transiidiklientidele pakub terminal ühendust raudteeinfrastruktuuri ja kaide kaudu. Terminal paikneb Tallinna Sadama Muuga vabakaubandustsoonis. Terminali uueks nimeks saab Olerex Terminal ja ta jätkab olemasolevate klientide teenindamist. Ostutehingule peab andma heakskiidu Konkurentsiamet.