Delfi poole pöördus lugeja, kes tundis muret, et Telia telepakettide hind tõuseb. "Tõstab vaikselt telepakettide hindu eemaldades odavamatest põhipakettidest järelvaatamise, lastenurga, nimetades seda uueks TeliaTV'ks. Lisaks suudeti luua kohutava kasutajakogemusega "KordusTV"," rääkis lugeja.

"Suurim muudatus on MinuTV kasutajatel, kelle seni 7 EUR kuus pakett muutub üle kahe korra kallimaks - juurde tuleb osta salvestusteenus ja lastenurk, mis uues Mini paketis enam ei sisaldu," rääkis lugeja.

Kommenteerib Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna juht Karl Anton:

Telia alustas juunis Antoni sõnul oma TV-teenuste ühtlustamisega. "See tähendab, et senise kahe eri platvormil töötava teenuse (ehk siis MINU.TV ja Telia TV) asemel jõuab edaspidi klientideni ühtne Telia TV lahendus, mis pakub MINU.TV-ga võrreldes rikkalikumat sisu ja rohkem valikuvõimalusi ning mida saab kasutada nii koduses teleris, veebis," rääkis Anton.

"Peamine erisus MINU.TV ja Telia TV vahel seisneski selles, et MINU.TV paketti, mis oli n-ö ajutise lahenduse staatuses, kuulusid ka Lastenurk ja Salvestamine," selgitas Anton. Telia TV puhul olid need teenused tema sõnul nii seni kui on ka edaspidi aga lisatasu eest tellitavad.

"Hind muutus aga vaid nendele MINU.TV klientidele, kes varem ka reaalselt kasutasid Lastenurka ja/või Salvestamist ning kes soovivad neid teenuseid ka edaspidi tellida. Telia TV klientidele maksab Salvestamine 5€ ja Lastenurk 3€ kuus," sõnas Anton.

"Samas saavad endised MINU.TV kliendid nüüd ligipääsu ka rikkalikumale valikule: nad näevad varasemast rohkem kanaleid ning omavad ligipääsu erinevatele lisavõimalustele nagu Videolaenutus ja HBO teenus nutiseadmetes, FOX Now lahendus jne," kirjeldas ta.

Lisaks saavad kliendid Antoni sõnul kasutada Telia 1 pakkumist, mis võimaldab sama kuutasu eest tellida endale kaks korda kiirem koduinternet ja valida Videolaenutusest igas kuus kaks tasuta filmi.

"Telia teleteenusega seotud muudatused on tingitud sellest, et pakkuda kõigile TV-klientidele ühesugust sisu. Seni said MINU.TV kliendid osa selgelt tagasihoidlikumast teenusest kui näiteks Telia TV kliendid. Tänaseks on enamus MINU.TV kliente viidud üle Telia TV teenusele ning valdav enamus neist on selle muudatuse vastu võtnud positiivselt," kinnitas Anton.