Mis need suurepärased eluhäkid on, mida iga inimene teada võiks? Home Hacks avaldab kasulikud nipid.

1. Aaloe jääkuubikud — kuuma suveilmaga on päikesepõletus kerge tekkima. Pane selle tarbeks aaloe geeli jääkuubikuvormi ja jäta see sügavkülma. Kui sa saad päikesepõletuse, saad külma jahutava kuubiku asetada põlenud kohale.

2. Pannihoidja — kui köögis on vähe ruumi, puuri seina mõned konksud. Nende külge saad riputada potid ja pannid, mis muidu võtavad köögisahtlis ära enamuse ruumist.

3. Teibi külge kirjaklamber - teipi uuesti kasutades on tihtipeale keeruline leida katkemiskohta üles. Järgmine kord teipi kasutades pane katkemiskohale kirjaklamber, siis saad lihtsamini teipi kasutada.

4. Dušimüts ja jalanõud — reisile minnes on alati suur probleem, kuidas jalanõusid pakkida, et nad teisi riideid ära ei määriks. Keskkonna nimel ei taheta kilekotte ka kasutada. Säti jalanõud dušimütsi sisse, see hoiab neid paigal ja niimoodi ei määri välisjalanõud riideid ära.

5. Snäkihoidja — hoia alles väikesed purgid, mis koju tekivad. Saad neid hõlpsasti kasutada lastele maiustuste kaasa pakkimiseks.

6. Tee ise popkorni — pakipopkorni ostmine on võrdlemisi kallis. Osta selle asemel lihtsalt plaksumaisi ja tee popkorni pliidi peal potis.

7. Muuda ostukottide kandmine kergemaks — kui sa oled üks nendest inimestest, kes tahab poes käies kõik asjad korraga ära osta, siis muretse endale karabiin, mille külge saad kõik ostukotid kinnitada. Ühte karabiini on palju lihtsam hoida kui kolme poekotti.

8. Vedeliku kallamine — mõni õli ja kaste on sellises pudelis, mida lahti tehes jääb suur avaus. Ära eemalda pealiskatet, vaid torka sinna kahvliga augud sisse. Niiviisi saad kontrollida valatava vedeliku kogust.

9. Juukseklambrid — naised teavad, et juukseklambrid kaovad majapidamisest väga kiiresti. Aseta need kõik tühjaks saanud tic-taci karpi ja hoia seda kodus nähtaval kohal.

10. Jääkohv — kui sa oled suur jääkohvi austaja, aga sulle ei meeldi, kuidas jääkuubikud kohvi vesiseks muudavad, siis talita niiviisi: vala jääkuubikuvormi kohvi ja pane sügavkülma. Järgmine kord jääkohvi tehes pane jäätunud vee asemel sinna kohvikuubik.

11. Silmalainer lusikaga ideaalseks — silmalaineri õigesti joonistamine on keeruline tegevus. Pane lusika ots silmanurka, siis saad tõmmata ideaalse joone.

12. Lihtsad pannkoogid — vala pannkoogitaigen vanasse kastmepudelisse. Sealt saad vaikselt vajutada täpselt ilusa koguse pannile. Kulbiga mäkerdamine jääb ära.

13. Ideaalsed koogilõigud — lõikamaks väga ilusaid ja sirgeid koogilõike, kasuta neutraalse maitsega hambaniiti. See lõikab ilusti enamikest kookidest läbi ja tulemus jääb ideaalne.

14. Jook kiiresti külmaks — kui sa tahad kiiresti nautida mõnusalt külma jooki, siis mässi joogi ümber märg paberrätik. Aseta jook umbes 15 minutiks sügavkülma, siis see peaks kiiresti saavutama soovitud temperatuuri.

15. Laadijate eraldamine — kui sul on palju erinevaid laadijaid, muretse endale üks suur karp, mille sisse säti üksteise kõrvale tühjaks saanud wc-paberi rullid. Rullide sisse paiguta laadijad. Siis ei lähe need omavahel sassi ja sa ei pea kunagi aega raiskama juhtmete lahti harutamise peale.