Viljandi turul tuleb nädala sees maksta kukeseenekilo eest kaheksa eurot, nädalavahetuseks kerkib hind veerandi võrra. Rahakotti tuleb kergendada 10 euro võrra, et saada kätte kilo kukeseeni. Ka Nõmme turul õnnestub nädala sees saada kilo kukeseeni kuue kuni kaheksa ja poole euro eest. Nädalavahetusel on madalaim hind aga kaheksa eurot. Sama ei kehti aga Tartu turul. Seal küsitakse viimasel nädalal nii nädala sees kui lõpus viis ja pool kuni seitse eurot seenekilo eest.

Mustikat saab kõikidel turgudel nädala sees ja lõpus sama hinnaga osta. Nõmme turul küsiti sel nädalal stabiilselt marjakilo eest seitse kuni kaheksa eurot, Viljandis kaheksa eurot, Tartus oli nädalavahetusel marjahind isegi natuke odavam. Kui nädala sees sai kõige odavamalt kilo metsmustikaid Tartu turult viie ja poole euroga, siis nädalavahetuseks oli hind kümme protsenti ehk 50 senti kukkunud.

Viljandi turul küsiti sel nädalal värske kartuli kilohinnaks euro ja kakskümmend senti. Nõmme turul küsiti nädalavahetusel värske kartuli eest poolteist eurot, nädala sees õnnestus see kätte saada aga 30 senti odavamalt. Tartu turul müüakse terve nädala vältel värskeid kartuleid euro eest.

Tomatikilo saab Tartu turult nädala sees kahe euro ja 80 sendiga, nädalavahetuseks kerkib odavaim hind kolmele eurole, seega on hinnatõus umbes seitse protsenti. Nõmme turul maksab nädala sees odavaim tomatikilo 2.90, nädalavahetusel ei paista, et ükski müüja alla 3.80 küsiks. Ka Viljandis küsitakse nädalavahetusel tomati eest rohkem, alla kahe euro siis tomatit osta ei saa. Nädala sees õnnestub tomatikilo Viljandi turult osta euro ja 80 sendiga.

Üllatavalt kukub nädalavahetuseks ploomi kilohind Viljandi turul, kus küsitakse kolm ja pool eurot. Nädala sees paluti aga veel nelja eurot kilo eest.

Vaata galeriidest turukaupade hindu nädala sees ja lõpus.

Hinnad Tartu turul nädala sees
Hinnad Tartu turul nädalalõpus

Hinnad Nõmme turul nädala sees

Hinnad Nõmme turul nädalalõpus

Hinnad Viljandi turul nädala sees

Hinnad Viljandi turul nädalalõpus