Peatöövõtulepingu võitnud Mitt & Perlebach ehitab 18,5 miljonit eurot maksva ärikvartali valmis juba 2020. aastal.

Muinsuskaitse aluste hoonete rõhutamiseks istutatakse parki madalat bambust ning mandariini-, apelsini- ja sidrunipuid kuid ka teisi eksootilisi taimi. Liftide sise- ja ootealade seinapindadel hakkab kasvama elussammal rõhutamaks kvartali loodussõbralikkust.

Kõrvuti troopikataimede ja büroodega kolivad uusarendusse restoranid, meelelahutusasutused, spordiklubid ja mugavusteenuste pakkujad.
Kui praegu meenutab Fahle keskuse parkimiskorraldus 1990nendate Venemaa provintsilinna autoturgu, siis uuendatud kvartali keskmesse rajatakse 1200-kohaline parkimismaja.

Peatöövõtja, OÜ Mitt & Perlebach juhatuse liige Kristjan Mitt peab
ajalooliste hoonete rekonstrueerimist ehitajale põnevaks kuid keeruliseks väljakutseks. „Lisaks tellijale tuleb koostööd teha muinsuskaitsega. Kõike
ei ole võimalik ette näha ja lammutuse käigus tekib alati uusi
üllatusi, mille operatiivne lahendamine on suurimaid väljakutseid,” rääkis Mitt.
Fahle Pargi puhul kujuneb ajaloolise paefassaadi rekonstrueerimise maht silmapaistvalt suureks.

Fausto Capitali juhatuse liikme Sven Mihailovi sõnul sai niivõrd suure ehitusmahuga objekti juures partneri valimisel senitehtu kõrval määravaks ka ettevõtete sarnane maailmavaade. „Ka meie fookuses on töö kvaliteet ja kõrgetest standarditest kinnipidamine. Lisaks on kiirus ja
paindlikkus meile väga olulised. Käed sai löödud tugeva peatöövõtjaga, sest tahame arendajana olla kindlad, et kogu ärikvartal planeeritud ajal kliente teenindama hakkab,” rääkis Mihailov.

Fahle Pargi rajaja Fausto Capital on 15-aastase ajalooga Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis tegutseb kaubandus-, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamisega. Ettevõtte portfelli kuulub kokku üle 90 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda. Nende hulgas Kompassi maja, Maakri ärimaja, Tartu Telia ärihoone, Vironia keskus, Rappeli keskus, mitmed Maxima ja Selveri kaubanduskeskused jne. Fausto Capitali varade maht ulatub üle 150 miljoni euro.