Vähemalt neljas suures kaubagrupis suudab Ülemiste vähemalt hetkel T1-st kliente oluliselt enamaga meelitada - suured rõivapoed, sporditarbed, kodukaubad ja elektroonika.

Nii on moekaupade pakkujatena Ülemistel ette näidata näiteks H&M, Lindex, New Yorker, Reserved ja Zara, T1-st leiab vastukaaluks hulga pigem väiksemaid nišipoode. Sarnane pilt avaneb kodu- ja sisustuskaupade osas, kus Ülemistest võib teiste seas leida Jyski, Home & You ning H&Mi ja Zara kodupoodide harud.

Ülemistest leiab kõik kolm Eestis tegutsevat suuremat sporditarvete ketti - Sportland, Rademar ja Sports Direct, T1 pole sellele valdkonnale panustanud.

Elektroonikat pakuvad Ülemistes suured tegijad Euronics, Klick, lisaks telekommunikatsiooni ettevõtete Telia, Elisa ja Tele2 poed, fototarvetele keskendunud Photopoint ja arvutikaupu pakkuv Arvutitark. T1 selle valdkonna suuremad rentnikud on SonyCenter ja OnOff.

Kahes "grupis" on T1 aga Ülemistega igati konkurentsis, kui mitte enamatki. Esiteks, toitlustuskohtade valik on T1-s arvuliselt isegi suurem - vähemalt nende jaoks, kellele pole oluline Ülemiste keskuses asuva McDonald'si külastamine või Lido oma ülisuure valikuga.

Teiseks, ajaviide ja meelelahutus - kui kaasaegse kino leiab mõlemast keskusest, siis Ülemistesse laienduse järel lisandunud O'Learyse spordirestoranile ja meelelahutuskohale ning Olympic Casinole on T1-l vastu panna Skywheel vaateratas ning väga menukaks laste laste ajaveetmispaigaks kerkinud Super Skypark.