Oktoobris on plaanis avada Noblessneris restoran Kampai!, mis on tuntud Jaapani koka Hide Hirakta ja rahastaja Indrek Kasela ühisprojekt, kirjutab rusDelfi. "Sõna "kampai" tähendus Jaapani keeles on väga positiivne, naljakas ja esindab rõõmsaid emotsioone.

Baari ja restorani vahepealne õhustik

Söögikohas hakatakse pakkuma Jaapani toitu, sushit, ramenit ja palju muud Jaapani köögist. Ettevõtte loojad panevad erilist rõhku just toidu ja jookide kvaliteedile.

"Eestis teavad paljud inimesed "tempura", "kushiyaki" ja "yakitori" tähendusi, kuid pole päris ehtsaid nendenimelisi toite söönud, kui pole just neid Jaapanis kohapeal söönud. Kõik need on meie traditsioonilises Jaapani menüüs esindatud," rääkis Hide. Lisaks neile pakutakse toidukohas autentset ramenit, udonit ja sobat.

Värske tooraine imporditakse restorani jaoks otse Jaapanist, rõhutakse just kvaliteedile. Toidukohas saab olema kaks ala, millest üks on 13-kohaline traditsiooniline sushirestoran, kus on võimalik maitsta lisaks muule kõrgetasemeliselt valmistatud sushit.

Hinnaklassi poolest saab avatavas restoranis valida kahe ala vahel. Esimeses alas on hinnad veidi taskukohasemad ja sushi baaris saavad olema tõenäoliselt kallimad hinnad.