Kõik kauplused on asunud tulisesse võitlusesse, sest paljud pakuvad mitmeid soodushindasid. Esikohta hoiab pärast suve jätkuvalt Grossi toidukaubad, küll aga käib tuline rebimine teise koha peale. Ilma kliendikaardi soodustuseta on teisel kohal Maxima, kuid kui lisada Coopi rohked soodustused Säästukaardiga, siis rebib end teisele kohale hoopis Coop.

Kampaaniahindasid pakuvad peale Coopi veel Selver, Maxima ja Rimi. Kõige suurema soodustuse kliendikaartidest saab hetkel Säästukaardiga coopist, terve ostukorvi peale lausa 2,9 eurot allahindlust.

Üldiselt on näha, et võrreldes maikuuga, kui ilmus eelmine Kasuliku ostukorv on kõikides kauplustes hinnatase langenud. Seda on kahtlemata mõjutanud alkoholiaktsiisi langus, mis on toonud ostukorvist leitavate õllede hinna alla.

Soodsaima piimatoodete ja lihatoodete valiku leiab Maximast, soodsamad puu- ja juurviljad jätkuvalt Grossi poest. Võrreldes maiga on taas veidi kerkinud Eestimaise kurgi hinnad, alla on seevastu läinud kapsa hind. Mitmes poes olid sooduspakkumised veel Vici Heeringafileele, mille kõige soodsamad pakkumised leiab Maximast ja Rimist.

Vaata ja võrdle ostukorvi toodete hindu juba allolevas graafikus: