Hullude Päevade e-kaubamaja pakub võimalust tutvuda tootevalikuga ning teha oma eelvaliku juba nädal enne kampaania ametlikku algust ehk alates 25. septembrist. Oste saab sooritada veebipoes alates 2. oktoobri hommikul kella 7:00 kuni 7. oktoobri esimeste tundideni.

Stockmanni kaubamaja direktori Marge Türneri sõnul laieneb e-poe abil Hullude Päevade tootesortiment eestimaalaste jaoks oluliselt. “Kui seni on kaubamaja suurus pannud piiri, kui palju kaupu suudame Hulludel Päevadel letile panna, siis e-kaubamajas on valik kordades suurem ja sarnane ka koduturul Soomes pakutavale. Nii on Eesti inimestele kättesaadav oluliselt rohkem kaubamärke ja suurem valik hea hinnaga kaupu pea kõigis kategooriates. Populaarseimad tooted müüakse läbi minutitega,” ütles Türner.

Hullude Päevade valikusse lisanduvad moebrändid nagu Escada Sport, Marimekko, Sand Copenhagen, Minimum, Moss Copenhagen, Tiger of Sweden, Becksöndergaard, Balmuir, Oscar Jacobson ja palju muud. Kvaliteetseid lasterõivaid leiab kvaliteetkaubamärkidelt Gugguu, Molo, Calvin Klein, Didriksons jt. Lisaks toob veebipood eestimaalasteni laia valiku hea hinnaga spordiriideid brändidelt nagu Casall, Helly Hansen, Jack Wolfskin, Under Armour või Tommy Sport ning palju Skandinaavia kodukaupu ja disaini.

“Stockmann soovib olla seal, kus on meie kliendid. Paljud neist asuvad Tallinnas, kuid kaugeltki mitte kõik. Hullude Päevade veebikaubamaja on hea näide meie soovist ajaga kaasas käia ja pakkuda kvaliteetset kaupa mitte ainult Tallinnas, vaid üle kogu Eesti,“ lisas Türner.

Hullude Päevade veebikaubamaja näol on tegemist rahvusvahelise e-poega, mille tarned ulatuvad Eestisse. Veebipoest saab kaupa tellida kogu kampaania vältel Itella ja Omniva pakiautomaatidesse või Cargobusi pakipunkti. Tellitud toodete tagastusaeg on tavapärase 14 päeva asemel 30 päeva.

Veebipood asub SIIN!