„Aivar, kuidas siis nii... Sa olid hea juht MTA-s ja koostöö Sinuga oli alati hea. Sult oli nii palju õppida – Su töökus, Su fookus, Su tahe motiveerida inimesi ja võime neid veenda. Su tahe asjadest aru saada, neid omavahel loogiliselt siduda, hoida eesmärgid selged ja neid saavutada,” kirjutab Jegorov sotsiaalmeedias postitatud järelhüüdes Aivar Rehele.

„Kõik teavad, et Sinu jaoks koosnes töönädal kuuest päevast ja dressides Aivar pühapäeval kontoris oli tavapärane. Selle tulemus oli ports e-kirju postkastis esmaspäeva hommikuks, kui kõik teised oma töönädalat alustasid. Sellist töökust ei ole ma mitte ühegi teise inimese puhul veel kohanud,” märgib Jegorov, kes töötas ajavahemikus 2001-2010 maksu- ja tolliametis erinevatel ametikohtadel.

„Ma mäletan Sind, Exceli kiletatud väljatrükk käes MTA üksuste ja regioonide juhtide telefoninumbritega, regulaarselt kõiki inimesi läbi helistamas ja uurimas, kuidas meil selle, tolle või kolmanda asjaga lood on... ("Tule mulle selle teemaga peale", ja "tšau-tšau" on tolleaegsete maksuametnike žargoonis siiani),” ütleb Rehe alluvuses töötanud ametnik.

„Ma otsisin välismaal puhkusel olles võimalust suvalisest kontorist, kus oli faksimasin, kuhu Sa saaksid mulle ühte olulist dokumenti saata, sest see just tuli ja selle kohta oli kiiresti vaja maksuekspertide arvamust. Võimatuid asju ja ületamatuid takistusi ei olnud. Asjades, mida Sa teadsid ja oskasid, Sa juhtisid. Asjades, kus mõni teine inimene oli Sust parem, Sa usaldasid,” sõnab Jegorov.

„Jah, oli eriarvamusi. Jah, oli ebameeldivaid juhtumeid. Ent ma ei mäleta mitte ühtegi korda, et Sa häält tõstaksid. Viisakus ja soliidsus ei kadunud Su juurest hetkekski,” meenutab ta. Jegorov lisab, et kuigi nad ei ole enam 13 aastat koos töötanud, vahetasid nad alati sünnipäeva puhul õnnesoove. „Siiralt ja südamlikult.”

Jaga
Kommentaarid