Kasuliku poole pöördus Stockmanni hullude päevade veebilehte uurinud lugeja, kes märkas, et leht on ainult soome ja inglise keeles. "Kummaline, et lehekülg on ainult inglise keeles ja eesti keele peale ei ole võimalik lülitada," sõnas lugeja.

Hullude päevade veebipood pakub võimalust šopata ainult inglise ja soome keeles.

Vastab Stockmanni kaubamaja direktor Marge Türner:

"Hullude Päevade veebipoe näol on tegu Soome e-poega, mille tarned on esmakordselt avatud ka Eesti ja Läti klientidele," rääkis Türner.

"Tegemist on kampaaniapõhise pilootprojektiga, mis on avatud üksnes Hullude Päevade lõpuni. Kindlasti plaanime tegelda e-poe edasise arendusega, pöörates erilist tähelepanu klientide tagasisidele ja ootustele," lisas ta.

"Me ei eelda, et kõik eesti inimesed saavad inglise keelest aru, mistõttu oleme valmis pakkuma oma klientidele igakülgset tuge e-poe kasutamisel. Lisaks oleme Hullude Päevade ametlikul veebilehel www.hulludpaevad.ee toonud eesti keeles välja olulisema info e-poes ostu sooritamiseks," rääkis Türner.

"Tegemist on rahvusvahelise e-poega ehk müüjaks ei ole Stockmann AS, vaid Soome ettevõte Stockmann Oyj Abp. Kindlasti näeme tulevikus, et eesti keele lisandumine on tarbijale oluline," lõpetas Türner.