Hiljuti andis konkurentsiamet nõusoleku ka Linnamäe kontserni kuuluvale Apollo Group OÜ-le Vapiano toitlustusketi ostuks, aga ärimehe omandusse liiguvad ka Piletilevi ja IM Arvutid.

Linnamäe haare on tavalisele inimesele hoomamatu ja tema ärisid vältida pea võimatu. Ükskõik, mis teenuseid inimene tarbib, tõenäosus, et see Margus Linnamäele kuulub, on väga suur.

Loed Postimehe uudiseid või teistest meediaväljaannetest BNS-i uudiseid, elad Tallinnas ja saad lehed kätte Express Posti postiljonilt, käid Apollo kinos ja raamatupoes, vaatad Kanal 2 filmi, teed kõrvale võileiva Linnamäe lihatööstuse vorstiga, kuulad Kuku raadio uudiseid või raadio Elmari tantsuõhtut, otsid kliinik.ee patsiendiportaalist terviseinfot, helistad perearsti nõuandetelefonile, lähed Apotheka apteeki rohtu ostma, varud Pet City poest lemmikloomale süüa, ostad uue iPhone'i mudeli kas Valge Klaari või IM Arvutite poest, saad sõbrannaga Mademoiselle'i kohvikus kokku, ostad lapsele Ice Cafe jäätisekohvikust jäätist või Boosti mahlabaarist smuuti, lähed õhtul O'Leary'se spordibaari, teed söögiks Liivimaa Lihaveise steiki, ostad ökotoitu Biomarketist, käid kinos "Vanamehe" filmi või teatris lavastust "Püksid maha!" vaatamas, ostes pileti sinna Piletilevist, valid Apotheka Beauty ilutoodete poest nahasõbralikku kosmeetikat, viid vana sugulase Benita Kodu hooldekodusse jne-jne – kõigi nende taga on suurema või väiksema osalusega ärimees Margus Linnamäe.

Samuti otsustas ta omandada ka Vapiano toitlustusketi, mis tugevdab nii tema toitlustusäri kui ka üldisi positsioone Baltikumi turul veelgi – enamik ta ärisid tegutseb kõigis kolmes riigis.

Konkurentsiamet andis ka sellele koondumisele rohelise tule, kuigi möönis, et mõlema ettevõtte – käibed ületavad konkurentsiseaduses sätestatud piirmääri, kuid kuna ameti hinnangul tegutseb turul suurel arvul konkureerivaid restoranikette, kellest mitmed on oluliselt suurema turuosaga, kui koondumise osalised, siis ei nähtud selles probleemi.

Veel käesoleva aasta kevadeni kuulusid Linnamäe ettevõttele ka paljud kuulutusteportaalid: city24.ee, kv.ee, soov.ee, osta.ee jt, kuid need müüs ta meediaäri tugevdamiseks maha. Samuti loobus ta lühikese katsetuse järel suure aplombiga alustanud toidukullerveo e-poest ja teenusest FreshGo, mis viis palju raha, ent sisse tooma ei jõudnudki hakata.