Rebel Whopperi lansseerimine toimub samaaegselt 25 riigis ning enam kui 2500 restoranis, mis on ühtlasi ka Burger Kingi kiirtoiduketi üks suurimaid lansseerimiskampaaniaid kaubamärgi ajaloos. Tänasest on Burger King suurim kiirtoidu kett, mis pakub taimse pihviga burgerit üle terve Euroopa.

“Meil on väga hea meel tuua Tallinki laevade pardale maailmas aktuaalsed ja murrangulised toidutrendid ja pakkuda trende seadvaid tooteid meie klientidele,” ütles Tallink Fast Food juhatuse liige Jaak Veskimeister. “Teedrajav ja hõrk Rebel Whopper annab meile võimaluse pakkuda alternatiivi lihale, toetab paindliku toitumise põhimõtet ning samaaegselt laiendab meelepärast taimse toidu valikut kõigile,” märkis Veskimeister.

Toote eelnevad edukad lansseerimised nii USA-s kui Rootsis panid burgerifännid üle kogu Euroopa nõudma ka teistes riikides taimse pihviga burgerit, mis pakuks algupärase Whopperi suurepärast maitseelamust.

”Oleme kindlad, et Rebel Whopper on toode, mida kõik on juba kaua oodanud, kuna pakub ülima kvaliteediga taimset alternatiivi ja samas Whopperiga võrdväärset maitseelamust,” ütles Burger King kiirtoiduketi president David Shear. “Ootame põnevusega lansseerimist, sest usume, et Rebel Whopperi maitse räägib iseenda eest. Vaatame, kas meie kliendid oskavad neil kahel pihvil vahet teha,” lisas Shear.

Rebel Whopper Burger

Uusim Burger Kingi burger koosneb mahlasest elaval tulel grillitud taimsest toorainest koosnevast pihvist, mida täiendavad tomativiilud, värske lehtsalat, kreemjas majonees, ketšup, krõmpsud marineeritud kurgiviilud ja sibulaviilud röstitud seesamiseemne kuklil. Pihvid, mida grillitakse Burger Kingi logoga grillil, evivad sedasama ehtsat elaval tulel küpsetatud pihvi täiuslikku maitset, mille poolest on tuntud ja armastatud ikooniline Whopper burger.

Burgeri väljatöötamisele kulus omajagu aega, ning Burger King kaasas sellesse protsessi taimse toidu suure asjatundja, kaubamärgi The Vegetarian Butcher, kes töötaks välja kandva tähtsusega pihvi. Kahe kaubamärgi koostöö tulemusena valmis toode, mis suure tõenäosusega võib muuta kiirtoidutööstust igaveseks.

Rebel Whopperi lisandumine Burger Kingi menüüsse täiendab kiirtoiduketi taimse toidu valikut, pakkudes nii alternatiivi kui ka täiendust olemasolevatele elaval tulel küpsetatud Whopperi burgeritele.