Sõiduautode kiirrendi teenust pakkuva Citybee masinapargi juhi Patrick Valgi sõnul on uute Toyotade näol tegemist esimeste automaatkäigukastiga lühirendiks mõeldud sõiduautodega. „Sõidumugavus on juhile oluline, mistõttu on see meie praegustele ja tulevastele klientidele kindlasti positiivne uudis,” ütles Valg. Samuti rõõmustas Valg esimeste hübriidautode üle, sest just hübriidtehnoloogia kasutamine on oluliselt keskkonnasäästlikum alternatiiv. „Hübriidtehnoloogial sõitvad autod pakuvad linnas olulist kütusesäästu ning keskkonnasõbralik mõtteviis on meie ettevõtte üks olulistest väärtustest,” lisas Valg.

Amserv Auto juhatuse esimehe ja Toyota brändijuhi Margus Nõmmiku sõnul on neljanda generatsiooni iselaadivate hübriidsõidukite hulka kuuluvate Toyota Corollade suurimaks eeliseks ökonoomsus ja madal omamis- ning halduskulu, mistõttu on ühtlasi tegemist ka täna Eestis ühe enim ostetud automudeliga. „Hübriidid on vaiksed, kuid erksad ja kiire reageerimisega mugavad sõidukid, mille akut ei pea eraldi laadima ning igapäevastel sõitudel on tagatud kuni 50-protsendine elektrisõidu osakaal," märkis Nõmmik. Samuti on turvalisus Toyota jaoks esikohal. „Sellepärast on kõik üle antavad Corollad varustatud parima Toyota turvalisuse tehnoloogiaga. Läbi Citybee jõuab Toyota roheline mõtteviis ja innovatiivsus nüüd ka kõikide Citybee klientideni,” lisas ta.

Möödunud kuul Eestis autode kiirendi teenuse pakkumisega alustanud Citybee Eesti on osa Leedu Modus Groupi kontsernist, mis tegutseb Balti riikides, Poolas, Ukrainas, Valgevenes, Itaalias ja Hispaanias lisaks liikuvusteenustele ka taastuvenergia valdkonnas ning automüügi- ja kinnisvaraäris. Lisaks sõiduautode ja tõukerataste rendile pakub Citybee ka kaubikute renti. Samuti pakub ettevõte sõidukite renditeenust lisaks Eestile ka Leedus, Lätis ning Poolas.