Paari kuu pärast valmib Jüri tehnopargis, kohe Tartu mnt ääres uus lao- ja tootmispindade projekt, mis mõeldud nii väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele kui ka hobiprojektidega tegelejatele.

Hea asukoht, kaasaegsed tingimused


“Tallinnas ja selle lähiümbruses on sarnaseid projekte vähe,” selgitab Ladu32 arendava ettevõtte Fi Arendused OÜ esindaja Margus Haud. “Meil on valmimas üks suur hoonekompleks, kus 16 üüripinda alates 93 ruutmeetrist kuni 320 ruutmeetrini. Kõik pinnad on kõrgete 7-meetriste lagedega. On palju avarust ja ruumi ka suurematele ideedele.“

Suured manööverdusplatsid ja palju parkimist


Hoone juurde kuulub 76 parkimiskohta ja laadimisuste ees on 15m manööverdamisruumi.

Ruume ilmestavad ehedad materjalid - seintel katmata betoon, laes puidust talad. Rõhku on pandud nii kvaliteedile kui mugavustele. Püsiva töökeskkonna loomiseks on kõigil Ladu32 suurematel pindadel ka eraldi sissepääsuga kontor, riietus- ja duširuum. Väiksematel üüripindadel on sees WC. Seega on mõõduka suurusega lao- ja tootmispinnal olemas kõik mugavused töö tegemiseks. “Kõigil ruumidel on suured uksed ja kõrged laed - saad kaubikuga sisse sõita või 7 meetri kõrgused riiulid sisse ehitada,” kommenteerib Haud.

Töökeskkonda soodustavad veel ka vahekorruste lisamise võimalus, madalad kõrvalkulud, tehnika- ja autopesula ning vooluvõimsus kuni 200A.

Sõlmi leping pooleks aastaks

Ladu32 fikseeritud üürihinnad on keskmisest soodsamad ning projekti veebilehel välja toodud.

Üüritingimused on paindlikud ja alustada saab kuuekuise lepinguga. Nii on üürniku riskid madalamad ja stardikulud väiksemad.

Äritegevuse kasvades on võimalik samas hoones suurem pind üürida. Samuti on võimalik ka äritegevuse lõpetamisel/koomale tõmbamisel üürileping vaid mõnekuulise etteteatamisajaga lõpetada.

Sobib nii tislerile kui ka hobidega tegelemiseks


Ladu32 sobib näiteks neile, kes on oma hobide või väikse äri laopinnana kasutanud väikeladusid, kuid on nüüd sealt välja kasvanud. Või hoopis alustavale ettevõttele, kel mahud väiksed ja vajadus suurema pinna järele hetkel veel puudub. Piisav vooluvõimsus lubab püsti panna ka väiksemat sorti tootmise.

“Lühike üüriperiood sobib ka neile, kes oma projektiga ajutiselt tegelevad, näiteks hobiauto remont või mootorrataste talvine hoiustamine ja ümberehitus,” pakub Margus Haud.

Heaks näiteks on hobist alguse saanud mootorrataste rendi ja seiklusüritustega tegelev adventures.ee. “Matkasid on hea alustada metsas, kuid garaažitöö ja hoolduse osa on mugav teha soojas kohas, mis oleks ka linnale lähemal,” kommenteerib ettevõtte juht Marken Murumaa. “Olin juba mõnda aega hoidnud silma peal erinevatel arendustel, kuid päris sobivat (ca 100-300 ruutmeetrit pinda ja asukoht Tartu maantee ääres, koos tsiklipesu võimalusega) ei olnud turul pakkuda. Ladu32 vastab aga täpselt mu soovidele. Nüüd ootan huviga juba maja valmimist.”

Primary Commerce OÜ: „Plaanime siin sõpruskonnaga hoida ja siluda meie hobitehnikat. Kena hoone, hea asukoht.“

SRC AS: „Äri laienemisest tingitud ruumikitsikuses on Ladu32 projekt meile suurepärane lahendus ajutise vahelao laiendamiseks. Eriti sobisid nende paindlikud lepingutingimused.“

Keskkonnasõbralik – puit, päikesepaneelid ja elektriautode laadijad
Moodsa lahendusena on hoone talad puidust, katus kaetud päikesepaneelidega. Maja ette on paigaldatud elektriautode laadijad. Lisaks on üürnikel võimalik endale ka eraldi laadija tellida. See on tulevik!

Ladu32 arendajal on üle 25 aasta kinnisvaraarenduse kogemust, mille vältel on loodud rohkem kui 20 000 ruutmeetrit lao- ja tootmispindu. Kui varem on nad arendanud kindlale kliendile spetsiaalselt loodud lao- või tootmishooneid, siis Ladu32 on ärimudel, kus üks suur hoone on jagatud mitmeks väiksemaks üüripinnaks.

Vaata rohkem infot ja üürihindu Ladu32 kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid