Prisma Peremarketi hankedirektori Tõnis Tomingase sõnul võib uuenenud Rocca al Mare poest leida nii televiisoreid, külmkappe, sülearvuteid kui ka pesumasinaid. "Lisandunud kaubavalik on loonud vajaduse täiesti uute teenuste järgi, mis aitavad suurte kodumasinate soetamisele kaasa. Kliendil on sellest tulenevalt võimalik tasuda järelmaksuga, tellida kaup koju ja lasta see paigaldada. Mis kõige parem, esimestel nädalatel ehk teenuse sisseelamisperioodil on Tallinnas ja Harjumaal kohaletoimetamine ning paigaldus täiesti tasuta," lausus ta.

Kuna suuremad väljaminekud soetatakse tihti järelmaksuga, saab ostetud kaubale kaupluses ESTO järelmaksu või Swedbank väikelaenulepingu sõlmida. Mõlemad lahendused töötavad online ja nii kiirelt, et peale kauba väljavalimist saab raha selle ostmiseks minutitega kätte. ESTO järelmaksu sõlmimiseks on vajalik MobiilID või SmartID olemasolu ja Swedbank väikelaenulepingu saab sõlmida kodulehe otselingi kaudu, kus tuleb kasutada poe sooduskoodi. Positiivse otsuse korral laekub raha kliendi kontole koheselt.

Kui ost on sõlmitud, tuleb infoletis täpsustada, kuidas klient soovib kaupa kätte saada – kas kojuveoteenusena või väljastatakse tema ost kaupluse drive-in'i kaudu. Rocca al Mare poe kauba väljastamise punkt ehk drive-in asub keskuse katuseparklasse mineva kaldtee juures. Kauba saab Tallinnas kätte kahe tööpäevaga, Harjumaal hiljemalt kolme tööpäeva jooksul.

Kui klient soovib seadme paigaldust tellida, tuleb valida liht- ja eripaigalduse vahel. Lihtpaigaldus, mida kauplus on otsustanud alguses tasuta pakkuda, tähendab paigaldust olemasolevatesse võrkudesse ning eripaigalduse puhul on paigalduskohas vajalik teha kommunikatsioonivõrgu kaabeldus- või torutöid, näiteks kuulub selle alla ka integreeritava tehnika paigaldus. Tasuta paigaldus tähendab, et seadme paigalduskohas on olemas vajalikud kommunikatsioonivõrgud – elekter, vesi ja kanalisatsioon ning tegemist ei ole integreeritava seadme paigaldusega. Tallinnas ja Harjumaal on Prismast ostetud suure kodumasina pakendi ja samaväärse tehnika äravedu samuti esimestel nädalatel tasuta.

Väljaspool Harjumaad maksab väikese kodutehnika kullervedu (nt televiisor, õhupuhasti, tolmuimeja jm väiksem tehnika) 20 eur ja suure kodutehnika kullervedu (nt pesumasin, pesukuivati, külmik, pliit, trenažöör) 35 eur, üle 250 kg saadetise veoks tehakse eraldi hinnapakkumine. Samaväärse tehnika saab ära viia 15 euroga, pakendi 5 euroga.