Vallapoolse 60% hinnasoodustuse saavad Paldiskis, Kloogal, Vasalemmas ja mujal Lääne-Harju vallas elavad rongiga reisijad, sõltumata, kas kasutatakse täispiletit või sooduspiletit.

Sõidusoodustuse saamiseks on vajalik rongi kaasa võtta isikustatud Ühiskaart ja isikut tõendav dokument, teatas Elron.

Soodustus hakkab kehtima kõikidele üksikpiletitele Läänesuunal I-IV tsoonis. Üksikpileteid saab osta rongist klienditeenindajalt või sõidukaardiga tasudes piletimasinast. Soodustuse saab isikustatud Ühiskaardi ja isikut tõendava dokumendi alusel.

Lääne-Harju vald hüvitab 60% pileti maksumusest ning see soodustus kehtib nii täispiletiga sõitjatele kui ka õpilastele, eakatele ja teistele soodustingimustel sõitjatele. Soodustuse saab isikustatud Ühiskaardi ja isikut tõendava dokumendi alusel.

Loodame, et valla pakutav soodustus toob veelgi rohkem Lääne-Harju elanikke rongidesse, sest rongisõit on kõige keskkonnasõbralikum valik. Suurenev sõitjate arv õigustaks ka rongiliikluse tihendamist tulevikus.

Valla soodustusega on võimalik osta ka perioodipileteid, neid saab osta pilet.ee lehelt. See võimalus lisandub pilet.ee lehele detsembri esimese nädala jooksul. Lääne-Harju valla soodustusega perioodipiletitega võib sõita I-IV tsooni piires ka teistel suundadel.

Elroni ja Lääne-Harju valla vahel sõlmitud leping tähendab seda, et nt Paldiskist või Vasalemmast Tallinnasse maksab täispilet Lääne-Harju elanikule edaspidi 1,40 eurot, ilma soodustuseta on piletihind 3,40€.