Spaa ise koosneb kolmest osast: suurest kuue reaga ujulast, ruumikast Elamus SPA poolest ja ainult täiskasvanutele mõeldud SPA 21+ poolest.

Kuna ujula avatakse kell 6 hommikul, on inimestel võimalus oma tiirud basseinis ära teha juba enne tööpäeva algust, mis garanteerib hea tuju ja uhkustunde kogu päevaks. Riietusruumis on ka saun, mis teeb lihased pärast trenni mõnusalt pehmeks ja aitab lõõgastuda.

Samas toimub ka ujumisõpetus lastele ja eakatele. Lisateavet saab kodulehelt või telefoni teel.

Basseinis saab ka sporti teha, seal toimuvad vesiaeroobikatrennid väga erinevatele sihtrühmadele. On kergemad ja meeleolukad trennid eakatele, mõnusad trennid beebiootel emmedele, tõsist koormust pakkuvad trennid ja aqua-mürgel lastele.

Esimene vesiaeroobikatund algab kell 7 hommikul ja viimane kell 19 õhtul, mis tagab kindlasti magusa une. Vesiaeroobikatrennid on kõikidele Elamus SPA külalistele tasuta. Kõlab hästi, kas pole?

Elamuse poolelt leiab nii laia valiku saunu, et alguses on lausa raske valida, millisesse minna, aga lõõgastu, aega on!

Siit leiab kuuma „Vihtleva mesimummu“ ja veel kuumema „Saunavana pühakoja“, leebe „Soolatempli“ ning õhulise „Udupilve“. „Müstilises jõesängis“ saab ürgsete viikingite laulu saatel nautida helirituaali, mis kannab su hinge mõneks minutiks võimsa valhalla väravate taha võitmatute sõdalaste jõudu ammutama, kinkides sulle fantastilise enesetunde ja energiat täis keha.

Leilirituaal vabastab keha sinna kogunenud halvast energiast ja pingetest, tehes ruumi headele mõtetele ning tugevale tervisele.

Saunade ja saunarituaalide valik on siin kõige suurem, neid on ka laste ja eakate jaoks. Rituaalid on kõikidele külalistele tasuta. Tuleb vaid tulla ja avastada oma lemmik.

Elamuse poolel on suur laste mängu- ja lustimisala, mille juures on lõbus „Merevaate tuba“, kus saab maailma kõige märjemaid sünnipäevasid pidada. Kohale saab kutsuda ka mõne toreda tegelase, kes pidustused veel ägedamaks muudab.

Alates 7. detsembrist hakkavad kaks korda päevas lastega tegelema ja mängima üllatuskülalised ja kangelased. Seda võimalust ei tasu küll kasutamata jätta, sest samal ajal saab emme endale mõne lõõgastava idamaise õlimassaaži või klassikalise seljamassaaži võtta või hoopis kokteili limpsides pediküüri nautida. Vaat see on elamus! Hooldused saab ette tellida või kohapeal broneerida.

Tühja kõhu täidavad kokad, kes on armastusega loonud meelepärast nii suurtele kui ka väikestele. Saladuskatte all olgu öeldud, et hõrgud krevetisabad viivad dieedimõtted peast ka kõige kangematel kaalujälgijatel.

Kui on aga plaanis spaatada sõprade või kallimaga, siis pole paremat kohta kui SPA 21+

Oma imelise miljöö, romantilise interjööri ja parimate saunadega viib see lõõgastumislainele ka kõige skeptilisema külalise. Siin on lihtsalt nii hea – unusta aeg ja naudi!

Ka täiskasvanute spaas on erinevad saunad ja saunarituaalid, nagu „Mudakoda“, „Unistuste sild“, „Vihasaun“ ja „Armukoobas“. Keha kütab kuumaks „Jaapani geiser“ ja jahutab terrassil asuv külmaveebassein. Samas on ka soe mullivann, kus istudes saad tähistaevast vaadata ja kõige salajasematest soovidest unistada.

Reedeti ja laupäeviti toimuvad rütmikad basseinipeod live-esinejate ja plaadikeerutajate muusika saatel. Lahkuma ei pea teps mitte enne kella 2 öösel.

See on hoopis teistmoodi üritus, kus saad lemmikjooki nautida basseinist välja tulemata või jutustada sõpradele oma viimasest töövõidust saunalaval või hoopis avaldada kallimale armastust maagilise Hamami hoolduse ajal. Valik on sinu teha, meie garanteerime elamuse!

Sel aastal ei ole kingituste valimisega mingit muret, sest Elamus SPA Elamuskaart on ainuke kinkekaart Eestis, mis pakub ajapiiranguta spaakülastust!

Naerata, elamus algab siit!

Jaga
Kommentaarid