Kasuliku poole pöördus lugeja, kes märkas, et Kolde Selveris maksis L&M kakspakk rohkem, kui kaks pakki suitsu oleks ostetud eraldi. "Eile (pühapäeval, 01.12 - toim.) müüdi Selveris sigarettide L&M link kakspakki kallimalt kui seda pakkidel olevad maksumärgid seda lubanuks. Võitlus suitsetamisega on igati tervitatav aga kas seda ka seduse rikkumise hinnaga?" spekuleeris klient.

L&M suitsu kaksikpakki müüdi kõrgema hinnaga, kui nende hind oleks olnud eraldi ostes.

L&M suitsupaki hind üksikuna on pakile märgitud 3,90 eurot. Kliendil tuli kaksikpaki eest välja käia kokku 8,20 eurot, kuigi üksikult ostes oleks summa olnud 7,80 eurot.

L&M suitsu kaksikpakki müüdi kõrgema hinnaga, kui nende hind oleks olnud eraldi ostes.

Juhtunut selgitab Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski

"Tubakatoote L&M Link 2in1 kaksikpaki näol oli tegemist Philip Morrise kampaaniatootega, mille periood lõppes Selveri kauplustes novembrikuuga. Tegemist on sortimendivälise tootega, mis sisaldas spetsiaalselt kampaania tarbeks alla hinnatud kaht sigaretipakki," selgitas Veski.

Kuna kampaania lõppes 30. novembril, hindas Selveri kassasüsteem Veski sõnul automaatselt 1. detsembrist alates kaksikpaki hinna ümber kehtiva aktsiisimäära alusel. Viga on tänaseks parandatud ning kampaaniast järele jäänud kaksikpakkide jäägid on taas müügil kampaaniahinnaga.

"Täname veale tähelepanu juhtimast ja vabandame klientide ees, kes on eile ja üleeile nimetatud toote ostnud. Palume hinnavahe hüvitamiseks pöörduda ostutšeki või Partnerkaardiga kaupluse infoletti, kust ost sooritati," ütles Veski.