„Eestimaalased võtsid Deichmanni kaubamärgi kiirelt omaks ja esimese kahe poe tulemused vastavad igati meie ootustele. Oleme Eestisse tulekuga väga rahul,” lausus Deichmanni Balti regiooni müügijuht Živile Bložiene. Ta lisas, et eestlased eelistavad võrreldes teiste Balti riikidega enam ehtsast nahast jalanõusid. Lisaks sellele ostetakse palju hooajatrendide kõige moodsamaid mudeleid ja erikollektsioone.

Saksa päritolu Deichmanni näeb Eestis ja teistes Baltiriikides head kasvupotentsiaali ning plaanib tuleval aastal avada siin veel kauplusi. „Meil on Eestis kindel soov laieneda, kuid täpne kaupluste arv sõltub olemasolevatest ja meile sobivatest kaubanduspindadest. Lisaks käib töö selle nimel, et avada eestikeelne veebipood,“ rääkis Bložiene.

Postimaja keskuses asuv Deichmanni laiub 372-ruutmeetrilisel pinnal. Vastavatud kaupluses on esindatud ligi 14 000 kingapaari. Varasemalt on Deichmanni avanud kauplused Nautica ja Kristiine keskuses Tallinnas.

Deichmanni tootesortimendis on esindatud lai valik taskukohase hinnaga kvaliteetseid jalanõusid kogu perele nii igapäevaseks käimiseks kui pidulikeks hetkedeks. Kaupluses on müügil tuntud kaubamärgid Adidas, Bench, Fila, Kendall + Kylie, Nike, Puma, Reebok, 5th Avenue, Catwalk, Gallus ning erikollektsioonid, näiteks maailmakuulsa lauljatari Rita Ora staarkollektsioon. Lisaks jalatsitele leiab poest laia valiku kotte, salle ja muid aksessuaare.

Deichmanni on juhtiv jalanõude jaekaubanduse turuliider nii Saksamaal kui kogu Euroopas. Ettevõte asutati 1913. aastal Saksamaal Essenis Heinz-Horst Deichmanni poolt ning poekett kuulub juba kolmandat põlvkonda asutaja järeltulijatele.

Jalanõuhiiul on kokku üle 4000 poe 30 riigis ning üle 40 veebipoe maailmas. Ettevõtte andis möödunud aastal tööd enam kui 40 000 inimesele ning müüs üle 178 miljoni jalatsipaari. Ettevõtte kogukäive 2018. aastal oli 5,8 miljardit eurot.

Deichmann on jalatsikaubanduse turuliider, kellel on Euroopas ja USA-s üle 4000 kaupluse, mis asuvad 30 erinevas riigis ja kus müüakse enam kui 178 miljonit kingapaari aastas. Ettevõtte kinnitusel on Eesti turule sisenemine on läinud edukalt ja siin plaanitakse laieneda ka edaspidi.

Tänaseks on Deichmanni esindatud kõigis kolmes Balti riigis kokku 23 kauplusega, millest 19 asuvad Leedus, 3 Eestis ja 1 Lätis. Lisaks on ettevõttel Leedus edukas e-pood.