American Airlinesi pardameeskond pööras tähelepanu Floridast Las Vegasesse lennanud 49-aastasel Swati Runi Goyali t-särgile, millel oli kirjutatud "Hail Satan", kirjutab The Independent.

Naljana mõeldud t-särk, mis tekitas lennuki pardal pahanduse.

Goyali sõnul said kaks pardameeskonna liiget tema särgi peale väga pahaseks ja nõudsid, et ta enne lennuki õhkutõusu selle ära vahetaks. Naise enda sõnul on särgi sõnum irooniline ja tavaliselt inimesed naeravad seda nähes. Samuti kinnitas naine, et ei ole saatana kummardaja, kuid kuulub usulisse organisatsiooni, mis ei ole siiski seotud saatana kummardamisega ja on mitte-teistlik.

Juhtumi tõttu lükkus lennuki start edasi, kohale kutsuti lennujaamapersonal ja paluti enne õhkutõusu siiski saatana-kirjaline t-särk ära katta või vahetada. Goyali sõnul pidasid kaasreisijad t-särgi kirja samuti naljakaks. Lõpuks kattis naine enda t-särgi kirja abikaasalt laenatud riietusega.

American Airlines viitas juhtumi puhul enda reisijareeglitele, kus on kirjas, et reisijad peavad olema riides vastavalt olukorrale, lennule ei tohi siseneda palja jalu ning riietus ei tohi olla kedagi solvav. Hiljem võttis American Airlines siiski seisukoha, et inimesi ei tohi nende riietumise järgi diskrimineerida ja vabandas "Hail Satan" t-särki kandnud naise ees.