“Mõeldes uute otselendude peale, paneme kõigepealt tähele seda, millistest sihtkohtadest on kõige rohkem huvitatud kohalikud inimesed. Just tänu sellele pakume endiselt Tallinnast lisaotselende, laiendades Eestimaalaste reisimisvõimalusi. Järgmiseks suvehooajaks on meil Eestile pakkuda 17 erinevat otselennu sihtkohta,” rääkis AirBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Tallinna Lennujaama kommertsdirektor Eero Pargmäel on väga hea meel AirBalticu arengute üle ja selle üle, et Eestis laiendatakse otselendude ühendusi. “Reisijad on tõesti oodanud otselendu Rooma sest kiirem ühendus Vahemere pealinnaga on kõige mugavam alustamaks oma puhkusega selles populaarses piirkonnas," rääkis ta.

"Kesk-Euroopa sihtkohad nagu Zürich ja Hamburg omakorda laiendavad Tallinna ühendust Euroopaga lubades veelgi parema valiku sihtkohti, mida sealsed lennujaamad pakuvad. Meil on olemas head eeldused, et avatavad sihtkohad saaksid Eestlaste seas väga populaarseks," lisas Pärgmäe.

AirBalticul on Tallinnast otselennud Amsterdami, Berliini, Brusselisse, Kopenhaagenisse, Lon-donisse, Malagasse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse, aga ka mugavaid ühenduslende läbi Riia. Samuti käivitab airBaltic otselennu Tallinn – Salzburg käesoleva aasta 21. detsembrist ning Tallinn – Nice alates maist 2020.