„Oktoobri lõpus sõlmisid Rae vallavalitsuse ning IKEA esindajad maatüki ostumüügilepingu. Hetkel oleme alustamas IKEA poe projekteerimis- ja kavandamisetappi,“ rääkis Mihailovs.

„Poe ehituse täpne ajakava ei ole veel kinnitatud, kuid meie eesmärk on avada terviklik IKEA pood koos kõikide teenuste ning laialdase tootevalikuga järgmise 3-4 aasta jooksul,“ avas Mihailovs plaane. Seni kutsus ta kliente külastama Tallinna väljastuspunkti.

Mihailovsi sõnul võib öelda, et IKEA tegutsemise algus Eesti turul on olnud edukas. „Oleme tänaseks selle eesmärgi saavutanud, enamus tellimusi komplekteeritakse 72 tunni jooksul. Samuti oleme kaasanud täiendavat tööjõudu ning oma välised logistikapartnerid, et tagada kiirem kohale toimetamine kõikidele klientidele,“ rääkis ta.

Lisaks on Mihailovsi sõnul pikendatud kauba väljastusaegu Tallinna väljastuspunktis, et lahtiolekuajad vastaksid klientide vajadustele ja kaupade väljastus toimuks kiiremini.

Eestlased tellivad kööke ja garderoobilahendusi

„Kõige populaarsemad tooted IKEA Eesti e-poes ning väljastuspunktis on ikoonilised IKEA tooted, mille seast leiab nii kodu- kui kontorimööblit, lauanõusid, mänguasju, kööke ja garderoobilahendusi,“ rääkis Mihailovs. Tänu toodete ajatule disainile ning taskukohasele hinnale on need tooted tema sõnul populaarsed nii teistes Balti riikides kui ka teistel turgudel.

IKEA Eesti e-poe avamisel oli Mihailovsi sõnul eesmärk toimetada tellimused klientidele võimalikult kiiresti kohale, et tagada klientide rahulolu ning hea ostukogemus.