Uus ettevõte loodi Elektritakso poolt, et lahendada puudujääk elektriautode renditurul ja rentida taksosid ka enda tegevuseks.

Ettevõtte eesmärk on saada kokku 77 väljarenditavat autot, mille jaoks on kaasatud tavakodanikest investorite raha. Praeguseks on toimunud kaks emissiooni, millega on 101 aktsionärilt kaasatud üle 160000€ aktsiakapitali. Järgneva aasta jooksul on plaan emiteerida veel 650000€ jagu aktsiaid.

„Meie käima lükkavaks taustajõuks on Elektritakso, kellel on 7 tegutsemisaasta ja 16 miljoni kilomeetriga kogunenud elektriautode vallas Baltikumi suurim kogemusepagas,“ sõnas Elektriauto Rent AS juhataja Jaan Juurikas.

„Ainulaadsust lisab meile ka see, et aktsionäride jaoks oleme korraga nii tavaline kui kasvuettevõte – esialgsed rendilepingud tagavad stabiilse 10% lähedase kasvu, kuid aastaga saavutatakse võimalus liikuda samalt platvormilt edasi kasvuettevõttena, laiendades äriplaani haaret,“ märkis Juurikas. „Keskkonnasäästlik stabiilse tagatisega kasvuettevõte – sellist sõnade kombinatsiooni väga paljud kasutada ei saa.“