Kasulikule kirjutas lugeja, kelle arvates on autode parkimissüsteem muutunud. CityBee Eesti juht Britta-Liisa Ait kinnitab, et midagi muudetud ei ole. “ CityBee sõidukeid tohib parkida linnatänavatel, keelatud on parkida eraparklates nagu CityPark, Europark jne. Lubatud parkimistsoonid on märgitud mobiilirakenduses oranžiga. Arendame CityBee mobiilirakendust pidevalt, et parkimistsoonid kajastuksid seal võimalikult täpselt. Näiteks oleme kohandanud parkimistsoone, kus parkimiskorraldus on muutunud parkimiskoha valdaja poolt,” kinnitab ta.

Sõiduautode jagamise teenuse esimeste kuude tulemused ületasid igati firma seatud ootusi. Ait sõnab, et nende teenus oli Eesti turul vajalik ja oodatud. “ Nii CityBee sõiduautode kui kaubikute kasutajate arv on päev-päevalt suurenenud ning üha rohkem uusi kasutajaid leiab tee meie teenuseni.”

Ühte sõidukit renditakse päevas keskmiselt neli korda. Hetkel on Tallinna ja lähiümbruse tänavatel 191 CityBee sõidukit. Neist 135 sõidukit on manuaalkäigukastiga sõidukid Fiat 500, 15 automaatkäigukastiga hübriidsõidukid Toyota 6, automaatkäigukastiga sõidukid Peugeot 308 ning 35 kaubikut Fiat Ducato.

Hea lugeja, kas oled teenust kasutanud? Anna kommentaarides märku, kuidas sellega siiani rahul oled?