Tartus Eesti Rahva Muuseumi raamatukogus toimunud esitlusel võttis sõna Eesti Panga president Madis Müller, välisminister Urmas Reinsalu ning mälestusmündi autor Ivar Sakk.

Mälestusmünti ja mündikaarti hakati müüma Eesti Rahva Muuseumi fuajees, kus see on müügil kella 15ni. Pärast seda saab mündikaarte osta Eesti Rahva Muuseumi poest ning A-infoletist kuni kella 18ni ning 2. veebruaril samast kohast muuseumi lahtioleku ajal.

Avalik mündimüük algas 1. veebruaril kell 11 ka Omniva e-poes ning Eesti Panga muuseumipoes. Postkontoritesse mündikaarte müügile ei saadeta. Korraga saab osta kuni viis mündikaarti ja 10 münditropsi.

Meenmünti saab osta ERMis ka homme, pühapäeval, 2. veebruaril ERMi poest kell 10-18, muuseumi lahtioleku ajal. Homme, 2. veebruaril on Tartu rahu 100 juubeli puhul püsinäitus „Kohtumised“ tasuta ja viimane päev Tartu rahulepingu vaatamiseks kõigile külastajatele.

Eesti Pank lasi 1. veebruaril ringlusesse miljon erikujundusega 2eurost käibemünti „Tartu rahu 100“, millest 10 000 münti on BU (brilliant uncirculated) kvaliteediga ja pakendatud meenetootena mündikaarti.