Üheks kiidetumaks reklaamiks on tänavu kujunenud Jeepi reklaamiv Bill Murray, kus loo stsenaarium on kohandatud Murray kuulsast filmist "Groundhog Day".

Super Bowli loomulikuks osaks on õllejoomine, mistõttu on suurtel õlletehastel lausa "kohustuslik" reklaame osta. Sel aastal üllatas Budweiser "tüüpilise ameeriklase" sõnumiga.

Kiita on saanud ka humoorikas reklaam Ellen DeGeneres'iga häälkäsklusseadmest Alexa.

Suurkorporatsioonide seas pidas vajalikuks kahe 30-sekundilise reklaamiga tagasivalimiskampaaniat teha ka Donald Trump, kelle valimiseelarvest tiksus maha ca 11 miljonit dollarit.

Delfi Sport kirjutas eelmisel nädalal ameerika jalgpalli suursündmuse ülevaates, et Super Bowli ajal näidatavad reklaamid on maailma kalleimad. Tänavu on hind tõusnud 5,3 – 5,7 miljoni dollarini 30 sekundi eest. Ning need, kes tahavad oma kaupa reklaamida kohtumise eelses ja järgses jalgpallistuudios, peavad lauale laduma 2 – 3 miljonit poole minuti eest. Eelmine Super Bowl tõid telekompaniile NBC sisse 423 miljonit dollarit.

Kõige enam tuulutab rahakotti õllefirma Anheuser-Busch, kes reklaami neli minutit ehk umbes 44 miljoni dollari eest.

Miks on reklaamid nõnda kallid? Sest esiteks oodatakse telerite ette ligi 100 miljonit ameeriklast ja lisaks 60 miljonit on neid, kes heidavad mängule pilku.