Ühe konteineri hind jääb olenevalt kuupäevast hinnavahemikku 60-100 eurot öö eest, magama mahub konteinerisse kaks inimest.

Tallinna Hektori hotellitoad on ehitatud merekonteineritesse, mis hoolimata karmist fassaadist ja varasemast tööst kaubakonteinerina pakuvad ülimat magamismugavust ja kõike, mida ühest hotellitoast oodata võib,” kirjeldas Hektori asutaja Sten Tikk möödunud aastal. Merekonteinerite kasutamine arhitektuuris on aina suuremat populaarsust koguv lahendus. „Aga nii Eestis kui lähiriikides oleme esimesed, kes taolised lahendused hotellindusse toob,” lisas Tikk.

Hotellis on 84 tuba, mis tähendab, et hea une ja vägeva kogemuse saavad kuni 168 inimest. „Industriaalsesse keskkonda oleme loonud toa, mis üllatab külalist positiivselt oma mugavuse, hubasuse ja funktsionaalsusega,” selgitas hotellijuht Killu Maidla.

Hektor Konteinerhotell on ühtlasi esimene hotell Balti Jaama Turu ja Telliskivi Loomelinnaku alal. „Vähem kui 10 aastaga mahajäetud tööstusalast Tallinna peamiseks tõmbekeskuseks kujunenud piirkond on oma esimest hotelli oodanud juba mõnda aega. Meil on väga hea meel, et selle tühimiku täidab Hektor oma pöörase ideega,” kommenteeris Balti Jaama Turu ala arendava Astri Grupi juht Anne Aland. Hotell on naabriks mitmele Telliskivi 62 aadressil asuvale ettevõttele võttes enda alla suurema osa ajaloolisest Depoo hoonest.