Hooaja esimeses saates näeb saja edasipääsenu hulgas näiteks omapärast äriideed - Eesti startup Bagfly tahab su pagasi ise lennujaama toimetada!

Ettevõte lubab kõik kohvrid ja kärud lennujaama transportida ja ka check-ini sinu eest ära teha.

Saatejuht Marii Karell panebki kohe Bagfly meeskonna proovile oma kodunt kaasa toodud kohvriga, kuhu on noortele sisse pakitud mitmeid üllatusi. Mida arvata kilekotti pakitud valgest pulbrist või gaasiballoonist ja välgumihklist? Kas kott mahub ikka lubatud kaalu sisse? Kuidas ma tean, et Bagfly teel lennujaama ise midagi kohvrisse ei lisa?

Vaata siit videost, kas noored leiavad üles kõik ohukohad ja kas nende vastused veenavad Mariid, et ta julgeks oma pagasi päriselt nende kätte usaldada:

Lisaks 75 000 euro suurusele auhinnafondile on Eesti äriinglite võrgustiku EstBani eestvedamisel nimekaimad ingelinvestorid lubanud Ajujahi saates välja panna 65 000 euro suuruse investeeringu.

Esimestes saadetes valib žürii välja sajast kolmkümmend tugevamat, kes pääsevad Ajujahi arenguprogrammi. Edasine telesaade tutvustab kümmet tugevamat, kes jätkavad võistlust Ajujahi peaauhinna ehk 30 000 euro nimel. Lisaks peaauhinnale antakse ühele Ajujahi arenguprogrammi läbinud meeskondadele välja mitmeid rahalisi eriauhindu.

Telehooaeg kulmineerub 2. aprillil toimuva TV3 otsesaate ja superfinaaliga, kus jagatakse välja rekordilised 140 000 eurot auhinnaraha. Finaali jõuab kõigist esitatud äriideedest kolm tugevamat.