Pühapäevasel keskpäeval leidus söögikohas nii eestlastest, soomlastest kui ka Aasiast pärit külastajaid.

Hoone keldris, tualettruumideks tehtud osas on näha pommitatud Uue turu hoone originaalseinu ja vundamendiosi koos aimatavate talakohtadega läbisegi moodsate ehitusmaterjalidega.

Suvel avatakse ka kahe söögikoha vaheline terrass, kus hakkavad toimuma kontserdid.

Hoone ühes osas asub itaaliapärane söögikoht Pomo, mis kujunduslikus mõttes oleks nagu segu antiigist ja poppkultuurist. Pigem jääb mulje, et see on rohkem noorte söögikoht, mida iseloomustab väga julge sisustus. Pitsakoha südameks on pitsaahi, mis on külastajate pilkudele avatud. Teine kohvik Cafe Opera hakkab silma samuti omapärase interjööriga.

Keldrikorrusele peaks tulema ka kolmas söögikoht, kuid mis täpsemalt, see on alles lahtine.

Maja kolme restorani taga on tuntud ärimees ja korvpalliklubi omanik Sten-Erik Jantson.

Klaasmaja omanikuks on Tallinna linn, kes on selle andnud kontsessioonilepinguga 50 aastaks rendile firmale Lai 22 OÜ. Tänaseks on firmal juba uus nimi Pellepokk OÜ, kirjutas Ärileht. Selle firma otsesteks kasusaajateks on Astlanda Ehituse omanike ringi kuuluvad Olaf Herman (90%) ja Kaupo Kolsar (10%). Paviljoni said nad enda kätte 50 aastaks ning see maksis neile ühekordse summana 9,3 miljonit eurot. Lisaks peavad nad igal aastal tasuma hoonestusõiguse tasu 13 000 eurot.

Paviljoni ärisid kureerib Sten-Erik Jantson. Ta on viimasel ajal tuntud pigem kui korvpalliklubi Tallinna Kalev ehk „väike Kalev" omanikuna. Kuid Tallinnas on tal ka mitu toidukohta. Nendeks on Manna la Roosa, Tai Boh ja Ülemiste Citys asuv Itaalia restoran POMO. Jantson ütles Ärilehele, et praegu kaalub ta lisaks, kas võtta üle legendaarse endise kohvik Moskva pindade haldamine.