Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on Maxima Eesti oluliste muutuste teel. „Tootevaliku uuendamine, parendatud protsessid kauplustes, kvaliteetsete kaubamärkide toodetega laiendatud hinnastamisprogramm – tegevused, millele keskendume 2020 aastal, et olla esimene valik oma igapäevaste ostude tegemisel kõikidele poekülastajatele,“ sõnas Edvinas Volkas.

Maxima laiendab hinnaprogrammi „Ära Maksa Üle“ nüüd ka suurema valiku kvaliteetkaubamärkide toodetega. „Hinnakujundus on jaekaubandusketi kätes ja minu jaoks on oluline, et kõik eestimaalased saaksid iga päev valida oma ostukorvi tooteid, mis on kvaliteetsed, aga ka odavad,“ lisas Edvinas Volkas.

2019. aasta novembrikuus Maxima poolt implementeeritud hinnakujundusprogrammiga annab Maxima odava ostukorvi garantii, mille raames saavad kliendid korraliku kokkuhoiu oma igapäevaostudelt.

Maxima kehtestas olulisematele igapäev tarbitavatele toodetele fikseeritult odava hinna. Selle tulemusel on Maxima kliendid kolme kuuga säästnud 2,1 miljonit eurot. Alates tänasest lisandus programmi täiendavalt sadu kvaliteetkaubamärkide tooteid, mis on taskukohased igale poekülastajale ning mille eest ei pea maksma enam, kui see on mõistlik.

Maxima Eesti jaekaubandusketti kuulub 84 kauplust, millest 58 on Maxima X kodukauplused, 21 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketit ning 2 Express-formaadi mugavuspoodi, lisaks Barbora kaubamärgi all toimiv Maxima e-pood. Jaekaubandusketti kuulub kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus.

Maxima on Baltikumi suurim jaekaubandusettevõte. Maxima Eesti koosseisu kuulub 3700 töötajat. DDB Brand Capitali Baltimaade kaubamärkide uuringu kohaselt on Maxima parima hinna ja kvaliteedi suhtega ettevõte Eestis.