„Eelmisel kevadel lansseeritud Prestó mahesuppidest on saanud populaarne valik nii tervislikke toiduvalikuid hindavate kontoritöötajate toidulaual, looduses matkavate reisisellide supipotis kui ka koolilaste seas, kes pärast koolipäeva kiiret ja tervislikku kõhutäit vajavad. Suur edu julgustas tootevalikut suurendama ning valikusse lisama uus põnevaid maitsekoosluseid, mida lihasõbrad ise vajadusel tummisemaks saavad muuta,“ sõnas Salvesti turundus- ja tootearendusjuht Kristel Vilipuu.

Herneid armastavate toidugurmaanide rõõmuks on tootevalikus nüüd mahehernestest valmistatud püreesupp, millele lisab värskust münt. Särtsakat rohelist suppi sobib serveerida meelepäraste ürtidega või hoopis krõbeda peekoniga.

Õrnalt vürtsises paprikapüreesupis kohtuvad paprika, bataat, tomat ja porgand. Asendamatuks kaaslaseks sellele supile on krõbe ciabatta ja fetajuust.

Kolmas uus maitse on mõnusalt kreemine ja õrnalt magus porgandipüreesupp koorega. Ökoloogilistest porganditest valmistatud suppi on ideaalne proovida koos erinevate röstitud seemnete ja balsamiäädikaga.

Kõik Prestó supid on valminud ökoloogilistest köögiviljadest ega sisalda säilitusaineid ning kunstlikke lõhna- ja maitseaineid. Supid on kõrge kiudainesisaldusega ning hernesupp lisaks ka kõrge valgusisaldusega. Kõikides suppides peale kana- ja porgandisupi puuduvad loomsed koostisosad, mistõttu sobivad need hästi ka taimetoitlaste toidulauale.

Supid on pakendatud mugavatesse alumiiniumivabadesse pakenditesse, mille võib soojendamiseks asetada kuuma vette või mikrolaineahju. Innovaatiline pakend on ühtlasi ka keskkonnasõbralik ning selle saab pärast toote kasutamist mugavalt ümberkäitlemisse suunata.