Meie perel on märtsis tähistada kokku ei rohkem ega vähem kui 5 sünnipäeva: vennad, õed, vennanaised, pojad, tütred, emad - isad. No põhimõtteliselt on vist enam-vähem kõigil peale Mihkli sünnipäevad just märtsis. Ühest küljest näitab see muidugi teataval määral suguvõsa peent organiseeritust, teisalt jällegi tähendab see väljakutset hankida kõigile kingitused, mida soovitakse (sest erinevalt jõuludest ei too kinke jõuluvana). Õnneks on nüüdseks kõigile lähikondsetele selge, et nad saavad oma selle aasta kingid Prismast. Kuidas meil sellega läheb, sellest juba lähemalt meie järgmistes sissekannetes.

Aga veel enne, kui keskendume sünnipäevarallile (või maratonile?) saame teha täna väikese eelsoojenduse Eesti Vabariigi 102. sünnipäeva tähistamisega. Mihkel juba Facebooki tegi ühe pildi, kuidas ta Tartus poes käis (ja tegelikult ostis ikka neid asju, mida ta ise tahtis kuigi leppisime kokku, et sel aastal proovime ilma täidetud munadeta) ja nii möödubki meie aastapäeva tähistamine siis ilmselt pere ja täidetud munadega. Iseenesest on see täiesti okei ja väga „Eesti“.

Mis me veel õhtuks valmistame peale täidetud munade? No muidugi kiluleibasid rohelise sibulaga. Ja siis tegin ma terve jalgpallimeeskonna jagu kartulisalatit (Prismas on hea soodne hapukoor!) ning kräsupea kooki. Kartulisalatiga on muidugi see asi, et meie pere pesamuna just maailma suurim kartulifänn ei ole. Õnneks leidis Mihkel Prismast Rainbow püreesid ja smoothiesid. Neid pakis - teate küll, mida kõikidele väikelastega emadele võiks soovitada sest nende hind ja kvaliteet tunduvad olevat hästi paigas. Seega kui väikemehele salat ikka üldse sisse ei taha minna on lihtne alternatiiv kiiresti külmikust võtta. Ja kindasti teeb ka onu Tõnu meile midagi mõnusat, mistõttu tõotab tänasest tulla igati tore ja ka maitsev perekondlik tähistamine.

Järgmises blogipostituses räägime aga juba sellest, kuidas meie esimene kuu on möödunud ja kas oleme veel tasuta jõuluostude kursil, mis on Aasta Prismaga eksperimendio suurimaks eesmärgiks.

Seni tähistage teie tänast pidupäeva koos oma lähedastega ja mõelge kasvõi üheks sekundiks, kui hea on elada täiesti vabas riigis.

Palju õnne Eesti!

---

Vaata ka meie Facebooki lehte SIIN, kus postitame rohkem igapäevast.

Jaga
Kommentaarid