Derivco Estonia töökeskond on modernne ja töötajate vajadusi arvestav - oleme pälvinud selle eest ka Tööinspektsiooni auhinna. Meie ettevõtet iseloomustab multikultuursus - lisaks igapäevasele suhtlusele kontserni teiste kontoritega on personali nimistus töötajaid 21 rahvusest - muuhulgas Lõuna-Aafrikast, USAst, Brasiiliast, Kanadast, Prantsusmaalt ja Ukrainast.

Inimeste areng ja karjäärivõimalused on tagatud nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Jälgime töötajate edusamme ning toetame edasipürgijaid leides neile seeniorspetsialistidest mentorid, võimaldades vajalikke koolitusi ja sertifikaate. Derivcol on ka välja kujunenud sisemine info jagamise formaat BrownBag (kord kuu või kahe kuu tagant toimuv lõunaajane loengusari), mille raames saab jagada teistega vajalikku tööalast teadmist või tutvustada kolleegidele oma hobi. Formaat on mitmekülgselt kasulik, sest annab ettekandjale väärtusliku esinemiskogemuse ja suurendab tema enesekindlust - kolleegide ettekannete vastu tuntakse alati suurt huvi, uuritakse detaile ning iga esitleja võetakse alati soojalt vastu.

Aastate jooksul on ettevõtte loosungiks kujunenud „Work hard, play hard", mis väljendab hästi töötajate pühendumist ja organisatsioonikultuuri üldiselt. Ülesannetesse panustatakse palju ja töövoo ülevalhoidmiseks oleme loonud keskkonna, kus puhata ja enne järgmist pingutust lõõgastuda - köökides on külmkapid hästi varustatud, alati on oodatud iganädalased koogi- ja puuviljapäevad, puhkealadel on ping-pongi ja lauajalgpalli lauad ning mängukonsoolid. Kaks korda nädalas toimuvad kontoris joogatunnid, aga kui vaim vajab nädalas veel lisanduvat pausi, siis on meil alad vaiksemaks lõõgastumiseks kus silmad saavad puhata nautides vaadet Tallinna vanalinnale või merele. Derivco kontorisse on alati kaasa oodatud ka eeskujulikult käituvad lemmikloomad ning naeratuse toob näole kontorilemmikloom hamster Pixie.

Derivco töökollektiiv on väga sõbralik, kõik tunnevad end kontoris koduselt ning osalevad meelsasti ühisüritustel, mille korraldust tööandjana kindlasti soosime - usume, et ühised sündmused ja tähistamised liidavad inimesi.

Jaga
Kommentaarid