Olerexi turundusspetsialist Birgit Lõhmus kinnitas, et tõepoolest seoses suures koguses sulavee kogunemisega Sauga tankla bensiin 95 maa-aluse mahuti kaanele on tekkinud tihendi leke, mille tulemusena on kahjuks valgunud mõningal määral vett mahutisse.

“Hetkel on Bensiin 95 müük tanklas peatatud kuni lekke likvideerimise ja kütuse vahetamiseni, kontrollitud on sh teised kütuste liigid, milles vett ei ole. Autoomanikud kellel tekkis probleem palume võtta meiega ühendust,” sõnab Olerexi esindaja.

Kui inimesel on Sauga tanklast tangitud ebakvaliteetse kütuse tõttu enda sõidukiga probleeme, siis tuleb pöörduda Olerexi poole. “Olerex kompenseerib vajadusel ka kulud, mis sõidukiomanikel vea tõttu tekkisid,” lubab Lõhmus.

Hetkel ei ole veel teada, mis ajavahemikul tankinud masinaid leke puudutab. Samuti pole veel teada, kui palju autoomanikke ebakvaliteetset kütust tankida jõudsid.

Vesi kütuses võib lõhkuda kõrgesurvepumba otsesissepritsega mootoritel, samuti kahjustab see kütusepihusteid. Sõiduk võib teel käituda imelikult, kütusesüsteemi sattunud vesi muudab mootori töö ebaühtlaseks. Auto kütusesüsteem tuleb sellisel juhul võimalikult kiiresti puhastada ja täita kvaliteetse kütusega.