2019. aastal investeeriti Baltimaade, Kreeka ja Rumeenia turgudele täiendavad 23 miljonit eurot ning avati 12 uut restorani. Kogu kontsernis on hetkel kokku 156 restorani. Aasta jooksul loodi enam kui 780 uut töökohta ning Premier Capitali töötajate arv on üle 8800 inimese. Suured investeeringud on suunatud ka restoranide infrastruktuuri, koolitustesse ja innovatsioonidele.

„Premier Capital on hetkel põneval kasvutrajektooril ja ettevõtte investeeringud on suunatud selgelt ettevõtte kasvule. Meie kuuel turul tegutseb tõeliselt rahvusvaheline seltskond, kelle kõigi ühine soov on ületada püstitatud eesmärgid, optimeerida äriplaneerimist ning arendada ettevõtte sees tugeva ettevõtlusvaimuga juhte,“ ütles Premier Capitali tegevdirektor Victor Tedesco.

Jõudsasti on kasvamas McDrive, McCafe ja McDelivery teenused. Tänasel päeval saab Baltikumi, Kreeka ja Rumeenia restoranidest ligi 100st restoranist toimetada tellimused kliendi poolt soovitud kohta. Tänu uudsele mobiilirakendusele jõuavad restoranid üha rohkem ja kiiremini kliente teenindada.

Kreeka ja Malta restoranide kaasajastamise programm viiakse lõpule selle aasta lõpuks. Rumeenia restoranid läbivad uuenduskuuri 2021. aasta lõpuks.