Citybee Eesti juht Britta-Liisa Ait sõnas Kasulikule, et nemad pole veel tõukerataste hooaja alguskuupäeva paika pannud. “Jälgime pingsalt ilma, kuna tõukeratastega sõitmine ning sõidu nautimine eeldab stabiilseid soojakraade. Lisaks ootame võimalust kohtumiseks Tallinna Kesklinna linnaosa esindajatega, et arutada linna poolt seatavaid piiranguid teenuse pakkumiseks,” tõdes Ait.

Uuel hooajal soovib Citybee teha teenuse veelgi kättesaadavamaks ja tuua turule senisest kvaliteetsemad tõukeratta mudelid. “Uute mudelite valikul võtame arvesse ka majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi seaduseelnõus sätestatud tehnilisi nõudeid elektrilistele tõukeratastele.

Kui möödunud aastal oli tõukerataste põhiliseks kasutuspiirkonnaks Tallinna kesklinn, siis sel hooajal soovime tõukerataste kasutustsoone laiendada,” lubab ta.

Hinnatõusu Citybee ei plaani, tõukerattad tulevad samade hindadega, millega ka eelmisel hooajal sõita sai. “Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset elektritõukerataste jagamisteenust. Meie kogemus on näidanud, et olemasoleva hinnapoliitikaga suudame tagada maksimaalselt hea teenuse kvaliteedi ning kliendi rahulolu, mistõttu ei ole hetkel plaanis hindu korrigeerida.”

Bolt Eesti pressiesindaja Jaan Lašmanov sõnab samuti, et plaanitakse alustada kevadel. “Kõik sõltub ilmast, peab olema stabiilselt soe ning teed heas seisukorras.”

Sarnaselt konkurentide toob ka Bolt tänavatele uued tõukerattad. “Suurim muudatus saab olema tõukeratas ise. Järgmisel hooajal tänavatele tulev tõukeratas saab olema suuremate rehvidega ning vastupidavama raamiga, et kohati kõrgete äärekividega ja auklikel linnatänavatel oleks tõukerattaga mugavam sõita. Anname kindlasti teada, kui õige aeg lähenema hakkab,” lubab Lašmanov.