IDÜLL jäätisesarja on toodud populaarsed maitsed, millele on juurde lisatud eriline nüanss. Kokku leiab valikust kuus erinevat maitset: IDÜLL kookosejäätis maapähklitega, kakaojäätis pähklitega, värske piimajäätis šokolaadiga ja värske piimajäätis karamelliga. Tootevalikus on nii pulgajäätised, vahvlikoonused kui ka pindised topsijäätised. Uue jäätisesarja eesmärk on pakkuda naudinguid ja põnevaid maitseid taskukohase hinnaga. IDÜLLi jäätised toovad naeratuse näole ning aitavad väärtustada lihtsaid ja igapäevaseid asju.

Tooted jõuavad kõikidesse hästi varustatud kauplustesse. Märtsis ja aprillis võib seitsmes Coop’i esinduspoest leida ka idüllilised lõõgastusalad, kus saab hetkeks aja maha võtta ja nautida enda #IDÜLL hetke ning soovi korral osta ka uusi jäätiseid. IDÜLL lõõgastusalad leiab Pärnu, Võru, Laagri, Lasnamäe, Põlva ja Jõhvi Maksimarketist ning Peetri Konsumist.

Instagrami kontol https://www.instagram.com/idulljaatis/ saab jälgida IDÜLL jäätise tegemisi reaalajas. Maikuus saab alguse ka tarbijakampaania, mille käigus on võimalik võita aastane jäätisevaru. Selleks tuleb postitada sotsiaalmeediasse pilt enda #IDÜLL hetkest ning kasutada eeltoodud hastagi. Detailsem info instagrami kanalil.