Firma tegevdirektor Kristo Timberg tõdes, et hetkel on vajadus desoainete järele selgelt väga suur ja näeme tohutult vaeva, et võimalikult paljusid varustada. “Igapäevaselt ja tegelikult iga tund tegeleme prioritiseerimisega. Nagu ka varem olen välja öelnud on prioriteetideks haiglad, raviasutused ja teeme kõik, et võimalikult paljude inimesteni ka läbi jaevõrgu tooteid toimetada. Lisaks näeme, et viimastel päevadel on lisandunud järjest olulisemate osapooltena riigile elutähtsad teenused nagu vee ettevõtted ja paljud muud,” kinnitab ta.

Suure nõudluse tõttu on tarneaegade kohta firmal raske prognoose teha, kuid endast antakse maksimum. “Oleme tihedalt kontaktis Sotsiaalministeeriumiga ja Terviseametiga ning reageerime vajadusel operatiivselt ka kriitilisematele piirkondadele ja olukordadele.”

Firma otsib aktiivselt tootmisesse juurde töötajaid, samuti on nad tellinud uusi seadmeid. Need loodetakse selle kuu jooksul kiirkorras kätte saada. “Oleme tohutult tänulikud kõigile inimestele toetuse eest mida oleme saanud ning samuti enda tarnijatele ja partneritele, kes erinevaid tooraineid või tarvikuid meile valmistavad ja meil sellises tempos töötamist tagavad,” sõnab Timberg lõpetuseks.

1997. aastal asutatud AS Chemi-Pharm arendab, valmistab ja turustab desinfektante, isikliku hügieeni vahendeid, puhastus- ja erihooldustooteid ning luksuskosmeetika sarja D’DIFFERENCE.