Tulenevalt Eestis kehtestatud eriolukorrast ja tuginedes Eesti Välisministeeriumi ohuhoiatuse muutumisele ning eriteatele 14.03.2020, peatab Novatours Egiptuse ja Tenerife reisid alates tänasest (14.03.2020) kuni aprilli keskpaigani (15.04.2020). Sihtkohas olevad kliendid tuuakse Eestisse plaanipäraselt.

Reisijad, kellel on broneeritud 14.03-15.04.2020 kuupäevadeks pakettreis ja/või lennupilet Hurghadasse, Sharm el Sheikhi ja/või Tenerfile, saavad vahetada oma reisid teiste sama suuna väljumiste või mõne muu Novatoursi sihtkoha/ lennupileti vastu.

Reisijatega, kellel on broneeritud pakett või lennupiletid erimeetmetest mõjutatud reisidele, võtame individuaalselt ühendust reiside muutmiseks ja alternatiivsete lahenduste leidmiseks alates esmaspäevast, 16.03.2020.

Mõistame, et koroonaviiruse levik ja eriolukord on muutnud kõiki murelikuks. Reageerime muutunud olukorrale vastavalt ja järgime valitsuse ning teiste pädevate ametiasutuste, nagu Terviseamet ja Välisministeerium, soovitusi ja ohuhinnanguid. Lisaks riiklikele ametiasutustele oleme igapäevaselt ühenduses oma heade partneritega ja esindajatega sihtkohtades. Võimalikest muutustest ja muudatustest teavitame koheselt. Kõigis oma tegevustes lähtume eelkõige sellest, et reisijad oleks kaitstud ja hoitud.

Kidy Tour peatab alates 17. märtsist lennud Hurghadasse, TEZ Tour vähendab Sharm El Sheikhi ja Hurgada reise alates 26. märtsist.