Mihkel: Ma olen kuulnud, et on inimesi, kes ei saa päris täpselt aru, kuidas Prisma Konto töötab. Mina ka ausaltöeldes ei saanud. Aga siis kui nats süvenesin, sain aru, et see on ülilihtne. Ja kasulik. Ja samal ajal kui Prisma näeb vaeva, et inimesteni juurutada harjumust kasutada Prisma Kontot, jääb paljudel ID-kaart, mis ühtlasi ka kliendikaart, ikka taskusse.

Prisma Konto töötab väga-väga lihtsalt. Süsteem on üles ehitatud 10 taseme peale. Iga kulutatud euroga Prismas liigud lähemale uuele tasemele. Iga tase annab sulle tagasi järgmise kuu alguses reaalselt raha. Ja mida rohkem kulutad, seda rohkem raha tagasi saad. Ja tegelikult - hästi lihtsustatult – nii lihtne see ongi.

Kui nüüd rääkida natukene täpsemalt siis iga 50 kulutatud eurot poes (olenemata sellest, kas teed ostud ePrismas või tavalises Prismas) viib sind järgmisele boonustasemele. Igal saavutatud boonustasemel on aga jällegi oma kindel protsent, mis sulle rahana tagasi kantakse. Näiteks, kui kulutad kuus Prismas 10€, saad tagasi järgmine kuu sellest 0,5%. Järgmine tase hakkab pihta 51€ pealt, millega teenid tagasi juba 1%. Ja kui näiteks kulutad 250€, saad tagasi 2,5% kulutatust. Ja kui sinu kulutused on juba 500€, saad tagasi 5%, mis on aga juba 25€. Natuke nagu püramiidiskeem aga ainult selle vahega, et töötab eranditult ja ainult sinu kasuks.

Lisaks kasulikule püsikliendiprogrammile on Prisma poodides ka kontokasutajatele sooduspakkumised. Võibolla ainuke asi, mida ma ise oskan kommenteerida on see, et nende sildid on piiiisut vähemärgatavad, kui võin kinnitada, et siiski täiesti reaalselt eksisteerivad. Täpselt nagu ka igas teises poes.

Veel üks põnev tähelepanek – minu sõber Kaur tuli mulle ühel päeval rääkima, et huvitaval kombel ei ole võimalik Prismas ühtset perekontot teha. Noh, et mees ostab ja naine ostab ka ja boonused kogunevad kokku. Olin päris üllatunud, et "Oot-oot, äkki ma olen tõesi ise millestki valesti aru saanud?". Vaatasin meie seaded kiiresti üle ning loomulikult saab teha perekond ühise konto. Kui ma peast õieti mäletan, siis kokku saab boonuseid koguma liita kolm inimest. Kõike saab teha lihtsalt ja mugavalt online-keskkonnas ning samas ka vaadata mõnusalt ülevaadet, kuhu parasjagu oled oma kogumistega jõudnud.

Meie, kes me oleme nüüd eranditult käinud poolteist kuud ainult Prismas, oleme hetkel kursil, kus märtsikuu boonuseid arvutatakse vähemalt 500€ ostude pealt. Päris mõnus on teada juba vaikselt ette, et saagu mis saab – kahe kuuga oleme kogunud ca 50€, mida poes täiesti vabalt kulutada. Ja meie eksperiment on alles suhteliselt alguses.

Eksperimenteerige teie ka Prisma kontoga. Kui ise hakkama ei saa, kirjutage meile Facebooki ja küsige nõu. Või siis konsulteerige Prismas infoletis. Aga üldiselt proovige näiteks üks kuu Prisma Kontot kasutada – võin peaaegu lubada, et üllatute positiivselt.

Jaga
Kommentaarid