Hoidmaks meie klientide ja töötajate tervist, ei võta Maanteeamet vastu liiklusteooria- ega sõidueksameid alates 16.03.2020. Kõigile, kelle eksam jääb ära, anname uue eksami aja esimesel võimalusel ja riigilõivuvabalt.

Enne 16.03.2020 Maanteeameti teenindusbüroodesse tellitud dokumendid saadame taotlejatele posti teel. Alates homsest, 17.03.2020 e-teeninduse kaudu teenindusbüroodesse tellitud dokumente ei saadeta posti teel ega kullerteenuse vahendusel, vaid need jäävad teenindusbüroodesse. Erandiks on digimeeriku kaardid, mis edastatakse tellijale.

Kuigi teenindusbürood on suletud, siis Maanteeameti e-teenindus ja kliendiinfo telefonid töötavad tavapäraselt. Seetõttu palume kasutada toimingute tegemiseks meie e-teenindust ning tellida dokumendid postiga koju ja registreerimismärgid pakiautomaati.

Maanteeamet jätkab ülivajalike ja edasilükkamatute teenuste osutamist, mis omavad tähtsust eriolukorra lahendamisel, Tallinna, Tartu, Pärnu ja Jõhvi teenindusbüroodes eelbroneeringu alusel.

Meie töötajad on vastutustundlikud ning haiguse või nakkuskahtluse korral tööle ei tule. Samasugust käitumist ootame ka oma klientidelt. Vähimagi kahtluse korral, st kui tunnete ennast haiglaselt, olete viibinud riskipiirkonnas või on olnud nakatunutega kokkupuute kahtlus, palume planeeritud külastuse kindlasti edasi lükata.

Maanteeamet annab jooksvalt teada edasistest tegevustest. Kõige parem on jälgida infot kodulehel.