Keskuses asuvad apteegid on samuti avatud iga päev 10-19. Parkimismaja ja maa-alune parkla on avatud 8-22. Senimaani oli Ülemiste keskuse tavapärane lahtioleku aeg 10-21.

Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul on olukord keskuses rahulik ja organiseeritud. “Tänase seisuga võib öelda, et Ülemiste keskusesse ei ole tekkinud noorte kogunemiskohti, mida koolide sulgemisel kõige enam kardeti. Oleme tõhustanud ka turvameetmeid, jälgime olukorda väga tähelepanelikult ja vajadusel reageerime paindlikult.”

Ülemiste keskus järgib kõiki valitsuse ja kohalike omavalitsuste ettevaatusabinõusid ja juhiseid, samuti Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) juhiseid. Oleme tihendanud üldalade puhastamise graafikuid, erilist tähelepanu pööratakse kõige kontaktsemate pindade desinfitseerimisele.

Kõigi keskuse sissepääsude juurde on paigaldatud käte desinfitseerimise vahendid. Samuti on nii oma töötajate kui külastajate WC-desse on paigaldatud käte desinfitseerimiseks vajalikud vahendid. Kõigile töötajatele on antud juhtnöörid olla väga tähelepanelikud hügieeninõuete täitmisel ning Terviseameti poolt antud soovituste järgimisel. Keskuses on tühistatud kõik planeeritud üritused.

Täpsemat infot iga kaupluse kohta saab Ülemiste keskuse infolaua telefonil 603 4999.